Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már szét se merem szedni mert amikor megvettem akkor a légszűrő csak rá volt baszva a tetejére a karbiknak és nem volt rádugva
Esküszöm nem én vettem
biztos a kollégád maszekol vele
Nekem is eltűnt belőle nemrég a racsnis hajtókar a rövid hosszabbítóval meg a 13-as crovafejjel.
Aha.
1-2-3-4-es dugattyú.
Érdemes vetni egy pillantást a 4. dugattyú gyűrűire, gyakorlatilag bele vannak gyógyulva a hornyokba.
Az a két gyűrű pedig az egyes dugattyú olajlehúzó gyűrűi. (az egyes henger gondolom felismerhető)
Tehát sportlégszűrőt minden motorra!
..ha azon az utcán, 1300 méterrel odébb viszed, nem jársz így
Ugyan ilyen kék dobozos krovám van itt nekem is jó kis lengyel piaci kb 15-17 éves lehet még a simsont is ezzel kezdtem szerelni csak a fele már hiányzik.
hmm,odavittem en is legutobb,meg masik 2 haverom is. bar nekem jobb lett am otorom,miutan o megszervizelte mult tavasszal,de kezdek aggodni...
Az alkatrésznek vásárolt donor blokk. Mit nekünk meghúzott dugattyúk, ebből áttesszük a cuccokat és kész! (még spóroltunk is, mármint Gyulám)
Küldöm a kollégákat hogy ne hagyják addig pihenni míg kész nincs a Gyula motorja.
http://youtu.be/TYZizchDUxs
Látszik hogy van műszaki érzéke mert tudja hogy a szőnyeg alatt megy a fűtéscső visszatérő ága.
Kollégám úgy döntött hogy mára elég volt
elromlott a fotósopp? Te nem is vagy rajta

a következő pécsi FZR taliba beletesszük ezt a Pécs-Kővágószőlős-Hetvehely szakaszt is.
rengeteg kanyar, csak sok a kosz rajta
Megyek a tecsóba,majd később leszek.
Ha megengedik?
Nem fér be kettő!
Van a gyerekeknél,ott néztem. Végül is ráfér a fiatalságra a sportműsor. Jól gondolom?
Veszprém a király! Hű de jó meccs volt!
Az asszony még nem gondolt arra hogy a Sanyinak vegyen egy TV-t.
Na pasasok most már olyan vagyok mint 1 igazi felnőtt
Reggel 7 kor kezdődött a buli,disznótoroztunk kb 15-en és mindenki végig itta.Én is Ami azt jelenti hogy fél óránként 1 feles .Azt hidtem az első 2 óra után hogy kidőlok a fasomba,de végig bírtam most lett vége pedig soktam inni és jól birom.

forogavilág
Sanyikám arra még nem gondoltál kéne magadnak venni 1 tv-t