No hát igen. Hidd el eljátszottam a gondolattal, hogy ha ádám 220-ért elpasszolta egyből, akkor az enyémért csak adnának friss vizsgával, működő állapotban, új gumikkal 260-280 pénzt valakinek akinek pont ilyen kell. Kicsit kiegészítve meglenne az ezres, HA belül is jó..
Ja és az a rendes motor se a tiéd volt máséval könnyű vagizni a havrodé aki állandóan szarrá töri a narancs sárga kawát. Akkor énis elkérhetem a B-kinget az is rendes motor és lefosnád a bokád.
ha valami rendes motorral tunnák menni, nem 130 lenne a tempó nademajd jövőre. akárhogyis allah ezeket az akadájokat gördítette elibem, hogy átjussak rajtuk, majd valahogy megoldom.
"elkezdi lefelé számolni a kezében lévő pénzt"
Aztán apuka fogja és kibassza ádámbácsit a garázsból hogy mit pörgeti azt a párszáz forint összvagyonát ide lóvéval kell jönni, nem az óvodában vagyunk kisfiam!
Elbújt? Szóltál hogy jössz köcsi nem szóltál. Én elmentem szépen haza. Én kíváncsi leszek mikor megveszed ócsóért a cigányvajda lomtelepéről a 125ös ts-t mert csak arra telt.
Mielőtt bárki kétségbe esne közlöm hogy csak fel kell tennem az exup himbát (amiből eladtam a "szemet" csövinek ) és meg is szűnik a tériszonyom (azért hosszabb az exup teló mert más alakú a himbája is)
Persze hogy elférjen az exup himba ahhoz át kell szabnom a blokk alatt a kipufogó gyűjtődobjának a végét )
kapjátok be slállálááá, már kezdenek lejjebb csúszni az árak, télen, mikor majd karácsonyi ajándékot kell venni a gyereknek, meg fűteni kell, hogy ne fagyjon meg a család, majd egy-egy szebb motorhoz megérkezik ádámbácsi, és a gondoolkodási idő alatt elkezdi lefelé számolni a kezében lévő pénzt apu meg majd izzad, hogy élete álmát, féltve örzött szerelgetett kis motorját elkótyavetyélje gombokér, vagy a családnak jusson melegre/ételre szóval résen vagyok addig is, míg eléggé kivéreznek az emberek a télen. aztán majd intek pupunak, hogy jöjjön tempót. (legutóbb is elbújt, és letagadtatta magát, mikor elmentem oda rendes motorral )
Na könnyítek magamon még az út előtt, és ha addig nem hív senki, akkor elindulok..
Üdv szépszállegények
Aztán apuka fogja és kibassza ádámbácsit a garázsból hogy mit pörgeti azt a párszáz forint összvagyonát ide lóvéval kell jönni, nem az óvodában vagyunk kisfiam!
az ezres vár rám ábrus, nagyon szép állapotba van külsőleg ránézésre ezt valld be!
Persze hogy elférjen az exup himba ahhoz át kell szabnom a blokk alatt a kipufogó gyűjtődobjának a végét
dec kormány