Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok skacok.

Mi a helyzet? ábrus írsz 1-2 okosságot a feltett képekről, gyula dugattyújáról. Mit kell nézni, mi az ami fontos, ami egyértelműen rossz, ilyenek. Olvastam az írást, csak hát tudod milyen vagyok.
Talán.
Ja, köszi!
Ha az exupé hosszabb akkor az nekem nem jó.
Bocsi rosszat írtam PUPU-nak nem 30mm hanem 40mm.
És az exup-é a hosszabb. Egyébként 340mm-es az exup a genesis 300mm remélem nem írok nagy hülyeséget.
Marad a verda?
Nem lesz BMW.
Van egy kis káposztám is. Meg cékla. A bmw-be meg nehéz belefaragni.
Nagyon drága ám egy ilyen rugóstag!
Megcsinálom mert nem akarok felfordulni.
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ eladó lesz? Lassan szedjük a krumplit.
Csak egy ideig szar,mert hozzá vagy szokva,kb 2-3 hét alatt ráállsz,és akkor már nem lesz olyan gáz. Akarat kell hozzá,de megéri.
Pontosan kell.
(lehet ki kell vennem az Öhlinst mert marhára magas,vagy vennem kell bele egy erősebb rugót)
Nem csak kiváncsi vagyok.
Tegnap óta változtatás van. (mindjárt éhendöglök basszameg)
Jó estét!Emlékeim szerint 330mm a rugóstag.De nem hunder procent,csak najnundnajncih.
Akkor viszont változtatni kell egy-két dolgon,de ezt gondolom elmondták okos emberek. Sajnos egy jó darabig nincs is tünet,de amikor már érzi is az ember,akkor már gáz van.
Idézem! Amikor megtudta a motort,akkor a fejét fogva azt ismételgette: "Megdöglő b@zdmeg!"
Az
Miért? olyan gázos a lelet? Érdekes,az mindig jó szokott lenni,pedig évente 1X megnézik alaposan. Nekem mindig azt mondja a doki,egyszer ott maradsz az úton valahol. (Mellesleg együtt bicajozunk,jó cimbi)
Szia! Majd legközelebb úgy fényképezek,hogy láccon a bicaj is.
Egyszer.
De nekem meg azt mondta az orvos mikor meglátta a laborpapíromat hogyha így folytatom akkor nem sokáig.
Igyál pálinkát,az rendbe tesz! Az tuti! Nem vicc,komoly.
Vagyok tesó! Vettünk két üveg vörösbort,és sósmogyit meg mazsolát hozzá! Egyszer élünk!
Ezért kell megmérni.