Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobbulást
Ja bocsánat uraim jó éjszakát.
Sanyikám visszajöttél és mindenki lekoccol.
Na mentem szuszókálni mert elfáradtam ma meg ez a betegség is kihúzta az erőm. meg reggel 6:30 motogp verseny.
Nem, a kocsira nem veszek négy évszakost,mert az gyakorlatilag nem jó se télen,se nyáron.
Tudom volt már de ennek a hangja nagyon baba.
Azt tudom 30mm rövidebb mint a genesisé a nitro ezt mondta.
Ha van valakinél kéznél exup rugóstag az megmérhetné nekem a teljes hosszát csavarközéptől csavarközépig. Esetleg.
A tavasz meg messze van hogy a dobon ráérjek gondolkodni még. 1enlőre a kacska lábtartóra kell rájönnöm melyik.
Meg dokihoz is el kell mennem a jobb térdem miatt mert 1re jobban érzem azt amit a motoron is mikor ülök székbe fotelbe.
Neeeeem tudom hogy mire gondoltál ezt nem azért írtam hogy kitaláljak valamit asszem vagyunk annyira jóban hogy elmondjam neked ha kell vagy nem kell pénzért.
Amire most tőled majd szükségem lesz azt már úgyis megbeszéltük.
Te lehet tévedésben vagy, a dobot nem akarom rád tukmálni
Csak ha kell egy amit fel akarsz próbálni akkor ne kelljen pénzt kiadnod másikért.
Sanyi jól eltűnt a tacskóba
Pápá úgyse sikerül mert a kis lurkót etetni kell és ugye az anyuka nem lehet 24ó toppon.
elmentem alukálni
megpróbálok ma időben lefeküdni, hátha sikerül végigaludnom az éjszakát
Gyerekek nem hiszitek el de ma olyan dolog történt ami 2,5 éve nem történt velem kölcsön kellett kérnem olyan embertől akiket én szoktam anyagilag támogatni a keresztfiaim szüleitől ott égett a pofám nagyon ciki volt. De most 1 kicsit lezuhantam. Mert ezektől nem kaptam meg a heti pénzem.
A tyúk mert akkor lesz tojás
A tyúk jobb vagy a tojás?
Fú de izzadok
igen az most jobban jönne mint valami alkatrész mert akkor tudnék venni alkatrészt abból ami jönne.
Ign hihetetlen külömbségek vaanak .most vettem kocsira contonentált
megszokásból fékeztem az első úton,persze erősset.aki mellettem ült majdnem rákukkantott a motorháztetőre,és még ekkor sem csószott meg! a régi gumival meg már sokkal hmarabb engedni kellett a féken ,mert különben megcsúszott
jajj az agytekervényeim összekuszálódnak ne üss mert arra sem emlékszem majd hogy ki vagy és azt hiszem kötözködsz és rád küldöm az embereimet.
Készpénz esetleg?
Kis emlékeztető:
De hát mid van ami kellhet nekem.
Jaja olvastam csak tudod ez a betegség ez nagyon szétcseszi a rövidtávú memóriámat és elfelejtettem. . .
Tényleg még ez hiányzott a végére.