A tavasz meg messze van hogy a dobon ráérjek gondolkodni még. 1enlőre a kacska lábtartóra kell rájönnöm melyik.
Meg dokihoz is el kell mennem a jobb térdem miatt mert 1re jobban érzem azt amit a motoron is mikor ülök székbe fotelbe.
Neeeeem tudom hogy mire gondoltál ezt nem azért írtam hogy kitaláljak valamit asszem vagyunk annyira jóban hogy elmondjam neked ha kell vagy nem kell pénzért.
Amire most tőled majd szükségem lesz azt már úgyis megbeszéltük.
Gyerekek nem hiszitek el de ma olyan dolog történt ami 2,5 éve nem történt velem kölcsön kellett kérnem olyan embertől akiket én szoktam anyagilag támogatni a keresztfiaim szüleitől ott égett a pofám nagyon ciki volt. De most 1 kicsit lezuhantam. Mert ezektől nem kaptam meg a heti pénzem.
Ign hihetetlen külömbségek vaanak .most vettem kocsira contonentált
megszokásból fékeztem az első úton,persze erősset.aki mellettem ült majdnem rákukkantott a motorháztetőre,és még ekkor sem csószott meg! a régi gumival meg már sokkal hmarabb engedni kellett a féken ,mert különben megcsúszott
Sanyikám visszajöttél és mindenki lekoccol.
Meg dokihoz is el kell mennem a jobb térdem miatt mert 1re jobban érzem azt amit a motoron is mikor ülök székbe fotelbe.
Amire most tőled majd szükségem lesz azt már úgyis megbeszéltük.
Csak ha kell egy amit fel akarsz próbálni akkor ne kelljen pénzt kiadnod másikért.
megpróbálok ma időben lefeküdni, hátha sikerül végigaludnom az éjszakát
megszokásból fékeztem az első úton,persze erősset.aki mellettem ült majdnem rákukkantott a motorháztetőre,és még ekkor sem csószott meg!