igen látom megvárom a jövőhetet és akkor kiderül de lehet megtoldatom a csövet 1 könyökkel hogy kijjebb álljon alul. De kiderül mert szép nagyon a dobom imádom is de új stílus új dob az a raptor gp style az nagyon tetszik de az is pénzfüggő lesz majd. Megvan a lengőkar akkor a blokkot teszem rendbe szerzek 4 légszűrő szívócsonkot gyárit és a többi kiderül.
Ez tuti délibáb
A sportattack az a sport! Ez a szélesség 70lovas SV-re való nem egy 1000-re. És ha mindenki elhiszi azt a sok PR-t amit a pofánkba tolnak.
Olcsó is tapad is tartós is na olyan gumi nincs, vagyis van csak nem 1000-re. Gondolom az autojára is mindenki 4 évszakos gumit vesz.
Mit kell olvasnom, képes vagy lebetegedni
Biztos nem fogyasztottál megfelelő minőségű és mennyiségű védőitalt.
Közben eszembe jutott, mit akartam reggel (volt időm gondolkozni, remélem hülyébb már nem leszek) Ha netán nem férne el a Sima kémény van nekem itt kettő tartalékba, csak hogy legyen valami amivel ki lehet próbálni. Az egyik az ami a nyári találkozón volt a gépemen, a másik meg egy karbon mintás 98-as R1. Ha kellene szólj.
A sportattack az a sport! Ez a szélesség 70lovas SV-re való nem egy 1000-re. És ha mindenki elhiszi azt a sok PR-t amit a pofánkba tolnak.
Olcsó is tapad is tartós is na olyan gumi nincs, vagyis van csak nem 1000-re. Gondolom az autojára is mindenki 4 évszakos gumit vesz.
A 2 hírre meg
Mit kell olvasnom, képes vagy lebetegedni
Biztos nem fogyasztottál megfelelő minőségű és mennyiségű védőitalt.
Közben eszembe jutott, mit akartam reggel (volt időm gondolkozni, remélem hülyébb már nem leszek) Ha netán nem férne el a Sima kémény van nekem itt kettő tartalékba, csak hogy legyen valami amivel ki lehet próbálni. Az egyik az ami a nyári találkozón volt a gépemen, a másik meg egy karbon mintás 98-as R1. Ha kellene szólj.
Ja és egy kicsit mosolygósabb lettem e hír olvasása után (vigyázat foci!)
Már csak a jővő héten kéne behúzni a három pontot, aztán tőlem akár haza is mehet mindenki.