Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pupu felhívnám a figyelmed az előzményre!
igen látom megvárom a jövőhetet és akkor kiderül de lehet megtoldatom a csövet 1 könyökkel hogy kijjebb álljon alul. De kiderül mert szép nagyon a dobom imádom is de új stílus új dob az a raptor gp style az nagyon tetszik de az is pénzfüggő lesz majd. Megvan a lengőkar akkor a blokkot teszem rendbe szerzek 4 légszűrő szívócsonkot gyárit és a többi kiderül.
Erre gondoltam, mivel van hozzá egy könyök
4 napja megy a konvektor az én macskám még csak hugyozni meg zabálni szállt le onnan azóta
"Olcsó is tapad is tartós is". Kiegészíteném a "valamennyire" kifejezéssel és már igaz is.
Nem fázott az csak azért remegett mert tériszonyos volt
A volt kollégám macskája. Nyáron 30 fokban a panelban a hatodikon fázott.
Ez tuti délibáb
A sportattack az a sport! Ez a szélesség 70lovas SV-re való nem egy 1000-re. És ha mindenki elhiszi azt a sok PR-t amit a pofánkba tolnak.
Olcsó is tapad is tartós is na olyan gumi nincs, vagyis van csak nem 1000-re. Gondolom az autojára is mindenki 4 évszakos gumit vesz.
Köszi mester átgondolom a helyzetét hogy hogy fér majd el .
A 2 hírre meg hát ez van.
szeva

Mit kell olvasnom, képes vagy lebetegedni
Biztos nem fogyasztottál megfelelő minőségű és mennyiségű védőitalt.

Közben eszembe jutott, mit akartam reggel (volt időm gondolkozni, remélem hülyébb már nem leszek) Ha netán nem férne el a Sima kémény van nekem itt kettő tartalékba, csak hogy legyen valami amivel ki lehet próbálni. Az egyik az ami a nyári találkozón volt a gépemen, a másik meg egy karbon mintás 98-as R1. Ha kellene szólj.

Ja és egy kicsit mosolygósabb lettem e hír olvasása után (vigyázat foci!)
Már csak a jővő héten kéne behúzni a három pontot, aztán tőlem akár haza is mehet mindenki.
unimax-ban 5 000-ért van motoremelő eksön
Levágtad a lábát?
A blokk nem, csak a hengersort kéne felfúrni mert az(ok) több helyen is meg van húzva. (a főtengely,váltó,hengerfej,stb,használható még)
nem lepődne meg nagyon ha megijeszteném
. Szeva
aha akkor ez a blokk kuka.
akkor tudná tesztelni az elektromos tűzhelyünket
Az eredeti bent van a vázban.
Na ami a képen van az az eredeti vagy amit vett bontott tarcsinak?
A tapiuk 0.2 c fok külömbséget is képes érzékelni,ezt olvastaam
Szóval ebből nem kell felhasználni erről a részről semmit. ( )
Eskü minden ami szent és nem az
VAzze hogy riszálnak a motorok a motogpben
Azt mondta hogy nem tud róla semmit. (gyanús nagyon tagad)