Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne akard hogy összedobjam a motort az kb 3ó és lemenjek hozzád mert akkor bajok lesznek. Ott hagyok nálad 1 csomó és elhozom a cicát váltságdíjnak ha nem szereled meg az enyém. Látod én becsületes macskarabló lennék.
Ezért nem viszem én szervizbe a mocim.
Azért nem minden szervíz olyan felületes,van becsületesen dolgozó szervíz is.
kivancsi lennek ki a szerelo,remelem nem az,akihez en is szoktam vinni...
Látom jól felhúztunk tegnap a 17-es felnivel!
De hát nem vagyunk 1 formák én a penészes turorudit is visszavittem a boltba pedig akciósan 49 ft volt.
Sanyikám én ilyenkor átmennék és elküldeném a jó édes anyjába. Ha már annyi pénzt kidobott érte.
Ma a játszótéren a millenáris parkba olyat csináltam mint a meccseken ritkán. Úgy mellbe rúgtam szó nélkül a drága apukát aki arra biztatta a kb 3-4 éves kisfiát hogy az én 2 éves keresztfiamat lökje el a játéktól ha nem engedi oda. Na a lökés úgy sikerült hogy felszakadt a szája az ínye a nyelvét megharapta mert arcal belefejelt 1 létrába. Apuka nem tudta ott beszélgettem a gyerekek nagyapjával mögötte és hallottam mindent. Sznob fasszopó szemüveges aktakukac genyláda. Ott könyörgött kegyelemért mikor az apuka az anyuka is megjelent ő nem úgy gondolta.
Azt elfelejtettem mondani hogy szelephézag állítás UTÁN lett így kiadva hogy kész és lehet fizetni,viheti haza!
Ma 90km gurultam a hegyen. (bringivel)
Akkor nem voltak a toppon a szervizben. Tudod az ilyenekkel nem is tudom mit csinálnék ,de motor közelébe sem engedném Őket. Basszus! Szegény Gyula!
Pedig jó egyedül is, nem kell várni senkire. Akkor mész,és annyit amennyit akarsz. Sztem tök jóóó!
Is.
A kettes hengernél az egyik szívószelepnél 0,07mm, a négyesnél pedig 0! azaz ZÉRÓ szelephézag volt (hidegen,mert be sem indult)
A normális érték:0,11-0,20mm lenne. (és így jött el a "szervizből" hazáig)
. . . . . .
dl akarok menni bringázni, cangás spanom nem ér rá, egyedül meg annyira nem szeretek
Itt találsz párat.Raptorok
Hát akkor ott megy el a kompresszió.
JA de szép nagyon.
35-től kezdődnek,összekötő nélkül.
A kompressziógyűrűk ugyanígy állnak elől. Na miért fújhattak át?
(én nem forgattam sehova őket csak lehúztam a hengersort)
Ez nagyon jóóó! Kedvelem a magyar filmeket. Legjobban az Argo-t szeretem,és az Üvegtigrist
Sanyííííííííí sanyikám.
http://youtu.be/w7txKdHAMho
Itt mit kell nézni? a húzásnyomon és a 4esen a gyűrű alatti dugókokszosodáson kívül.