Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elnézést, akkor ez lehet megérne egy telefont Iwatába.
Bombardier
Képzeld, 19db emelőtőkét ki tudtam venni.
Egy feladta a leckét,és most kicsit morcos vagyok.
Elvileg sokat de nem biztos hogy érdemes. Csak Pupu kelt ballábbal, más nagyon nem volt.
Melyik cégnél dolgozol?
Úristen hány oldalt kell végigolvasnom?
Szép helyeken közlekednek az biztos.
Fasza képek!
És ezt gépelted fél órán keresztül?
Igen,7200Le a motorja és 600KN a nyomatéka ezt duplázd meg mert kettö van összekapcsolva.Vasércet szállit Svédországban a Kiruna hegységben.Ez egy KIRUNA mozdony alváza .
Azt hiszem ettől nem kell tartanom ha még egy emelőtőkét sem tudsz kivenni.
Egy hajnalig tartó céges buli másnapján a Férj iszonyú fejfájással ébred. Rendszerint nem iszik, de a bulin felszolgált pia csalóka volt és rendesen benyalt tőle.
Arra sem emlékezett, hogy miképpen ért haza. Töri a fejét, hogy mi történhetett és főleg, hogy miket követett el "másállapotában".
Nagynehezen kinyitotta a szemét, kikászálódott az ágyból és az első, amit látott 4-5 aszpirin odakészítve egy pohár víz mellett, egy vázában egy szép szál friss rózsa az asztalkán. A ruhája gyönyörűen összehajtogatva, az egész lakás ragyogóan tiszta.
Nem értette a dolgot...
Bevette az aszpirint és elvonszolta magát a fürdőszobáig, hogy megmosakodjék. A tükörbe nézve egy hatalmas monoklit látott a bal szeme körül... és még kevésbé értette a dolgot...
Aztán a tükör sarkában talált egy kis illatos levélkét a feleségétől, rúzsos puszival lepecsételve:
"Drága Egyetlenem! A reggelid a sütőben találod, még meleg. Elmentem vásárolni, hogy a kedvenc ételed készítsem neked vacsorára. Imádlak, a Te kis Feleséged !"
Na itt végleg elveszett a fonál...
Kibotorkált a konyhába és azt látta, hogy tényleg ott a meleg reggeli a sütőben, a fiacskája az asztalnál szépen csendben ül és reggelizik.
Teljes homályban így szólt a gyerekhez:
- Mondd, Kisfiam mi történt itt az éjjel !?
- Hát Papa, merevrészegen jöttél haza, úgy hajnal 3 körül. A nappaliban átestél az asztalon és össze is törted, aztán hánytál egy nagyot a folyósón és végül arccal lefejelted a mosdó ajtaját, ott szerezted a monoklidat.
A Pasi teljesen összezavarodva kérdezi:
- És mond, hogy lehet az, hogy Anyád rózsával, meg meleg reggelivel vár engem...?
- Ja igen azt még nem mondtam, hogy amikor a Mama bevonszolt a szobába és megpróbált levetkőztetni, elkezdtél vele ordibálni, hogy "Hagyjál békén te mocskos kurva, Én nős ember vagyok !"

TANULSÁG
Összetört asztal: 50.000,- Ft
Meleg reggeli: 1.000,- Ft
3-4 aszpirin: 500,- Ft

A megfelelő pillanatban a megfelelő dolgot mondani: FELBECSÜLHETETLEN !
A leg közelebbi FZR találkozón ott leszek, és szétszedem a motorodat,szóval hozzál szerszát is magaddal,hogy össze tud rakni.
Hm. Te tesztelgetsz engem.
Megint játszod a hülyegyereket, sokat kritizálsz bizonyos dolgokat aztán meg úgy teszel mint aki nem ért a mocikhoz.
De én még egyszer nem ülök fel ennek,nem leszek túl magabiztos és inkább azt mondom hogy nem értek hozzá.
Ugye,nem azt találtaki a YAMAHA,hogy le kell szerelni a vezérmütengely házat?
Hát igen,oda jutottunk hogy kényes kérdéseket feszegetünk!
Nem jelentett gondot mert pofonegyszerű kivenni. (ugyanis a Yamaha kitalált egy nagyon jó megoldást amikor megtervezte a hengerfejet)
és persze szervízzel sem, mint ábrimábri
Gondolom, örültél mikor nem jött ki az emelőtőke.
Elbaszott egy hülye megoldás.
Én tudnék jobb megoldást,de nem állok kapcsolatba a YAMAHA gyárral,és ez már egy lefutott széria.
Persze.
Azt akartam kérdezni,hogy találkoztál-e olyan hibával,hogy nem jött ki az emelőtőke,amikor szelephézagot akartál állitani?
250es tuxszal mentem ,az nagyon király volt, a 125-tel is mentem, de az gyík votl, csak a fék baszott oda.. frankon majdnem orraestem miatta oylan jól fogott
Na joccakát holnap jövök délután mert családi progi 2 pipiccel megyek BEN10 napra a millenárisra
Hát kéne rajta néha szelepet állítani, mert azért mindíg elveretem vele a szívószelepet. Komplett generált még nem csináltam rajta, vagy bontottam egy másik tux-ot, vagy külföldről hoztak bele blokkot.
De nem vészes. 12rugó egy dugó kb a hajtókar is annyi.Vezlánc 6e feszítők kb 10e a kettő.