Csövi. Az egyik haverom,most vásárolt egy Nokia X6-os kínai klón telefont, Még most meg van vele elégedve,két sim kártyával üzemel egyszerre, wifi és TV is van benne.
2 eve hasznalok egy kinait:) a dual simet kivaloan kezeli,egyidoben.ha vmelyikre jon hivas,akkor fogadja.ha az egyiken telefonalsz,es a masikra jon hivas,akkor kikapcsoltat jelez. ez meg nem wifis,nem erintokepernyos,csak alapmodel.akkor meg nem voltak touch screenesek.akkuja 2 ev utan is megbizhato,kb 4 nap ugy,h rendesen hasznalom. kameraja gagyi vga.barmit is irjanak ra,csak VGA. ja,es duplahangszoros brutalis,sztereo hangszor van a hatuljaban.2 ev utan eleg halkka valtozott.valoszinu oregszik a mikrofon,es a beszedhangszoro.a kulsok meg mindig jol nyomjak.allitolag a ts-esek akksija 1 napig birja,mert sokat fogyasztanak. ennyit tudok roluk.ja eds arulom vateran,mert mar meguntam:) feca81 alatt megnezheted.te kapsz kedvezmenyt is,ha kell
Én meg mostam a kocsikat, és a vito oldala olyan volt mint mikor a szélvédő bogaras. Nem tudtam csak nagyon nehezen lemosni róla. de megfejtettem mi az. Az a sok apró béka az úton ami van, és ugye széles felni, felviszi az oldalára.
faszom, reggel nem mentem boxolni, mert csaje mondta, h majd 10 fele hív, h menjek-é vagy sem, nem hívott, most felhívtam hogy mi a faszgeci van, kérdezgettem, ő mondta, majd kérdem, h miért nem hívott, akkor ne menjek le? mire elkezdett hápogni, mondom, jóvan, de délután 3ra már minek menjek? erre ő, hogy hát 9ig lehet csubálni a lakást nyugodtan.. akkor mi a redvás faszért nem mondta a megbeszélt időben, hogy mégis jó lenne, ha lemennék? az már mellékes, h elvitte a kocsimat, úgyh ha valamit akarok buszozhatok, nyakig beöltözve a geci hidegben, de ha ééén akarnék valamit, hogy segítsen, akkor mondom.. ezek a npk bazmeg..
van kupak a hutonel is,de ott nem sok mindent tudsz alkotni.ott max legteleniteni,meg egy picit utantolteni tudsz.(esetleg ha forr,azt ellenorizni ) ott viszont tulnyomas uralkodik,tehat ovatosan,ha meleg a blokk!
szerezz egy merot,amivel meg tudod merni,hany fokig jo a cucc.a kiegyenlito tartaly a hatso ules alatt van asszem jobb oldalt.valoszinu le kell szedni a faridomot,h hozzaferj.ha nem eleg jo a cucc,akkor eresztd le,es rakj bele ujat.ne keverd,ki tudja miota van mar benne a regi, meg ki tudja mi van benne:)
Néztem s hűtőnél hátha van ott valami kupak mint az autókon de én nem láttam ott semmit.
Köszi az infót