Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövő hét végén autóverseny lesz,már megy a műsor. Gyakorolják a pályát zárás nélkül.
Voltam bringázni,és megint jó szar helyeken jártam
Csövi. Az egyik haverom,most vásárolt egy Nokia X6-os kínai klón telefont, Még most meg van vele elégedve,két sim kártyával üzemel egyszerre, wifi és TV is van benne.
meg azt vettem eszre,h ha toltom,es ugy telefonalok,hallkabb lesz.zsolti meg tudja mondani,tegnap hivott:)
2 eve hasznalok egy kinait:) a dual simet kivaloan kezeli,egyidoben.ha vmelyikre jon hivas,akkor fogadja.ha az egyiken telefonalsz,es a masikra jon hivas,akkor kikapcsoltat jelez. ez meg nem wifis,nem erintokepernyos,csak alapmodel.akkor meg nem voltak touch screenesek.akkuja 2 ev utan is megbizhato,kb 4 nap ugy,h rendesen hasznalom. kameraja gagyi vga.barmit is irjanak ra,csak VGA. ja,es duplahangszoros brutalis,sztereo hangszor van a hatuljaban.2 ev utan eleg halkka valtozott.valoszinu oregszik a mikrofon,es a beszedhangszoro.a kulsok meg mindig jol nyomjak.allitolag a ts-esek akksija 1 napig birja,mert sokat fogyasztanak. ennyit tudok roluk.ja eds arulom vateran,mert mar meguntam:) feca81 alatt megnezheted.te kapsz kedvezmenyt is,ha kell
kurainak is oylan volt, meg volt vele elégedve, de meglepő módon én is csak jót hallottam róluk
jéézusom
van valakinek tapasztalata a dupla sim-es, wifi-s, fényképezős kínai telefonokról amiket 20-30k körül árulnak?
Én meg mostam a kocsikat, és a vito oldala olyan volt mint mikor a szélvédő bogaras. Nem tudtam csak nagyon nehezen lemosni róla. de megfejtettem mi az. Az a sok apró béka az úton ami van, és ugye széles felni, felviszi az oldalára.
nem csubálni, hanem csinálni
faszom, reggel nem mentem boxolni, mert csaje mondta, h majd 10 fele hív, h menjek-é vagy sem, nem hívott, most felhívtam hogy mi a faszgeci van, kérdezgettem, ő mondta, majd kérdem, h miért nem hívott, akkor ne menjek le? mire elkezdett hápogni, mondom, jóvan, de délután 3ra már minek menjek? erre ő, hogy hát 9ig lehet csubálni a lakást nyugodtan.. akkor mi a redvás faszért nem mondta a megbeszélt időben, hogy mégis jó lenne, ha lemennék? az már mellékes, h elvitte a kocsimat, úgyh ha valamit akarok buszozhatok, nyakig beöltözve a geci hidegben, de ha ééén akarnék valamit, hogy segítsen, akkor mondom.. ezek a npk bazmeg..
van ennyiér is ez igazi olyan féle motor, hogy még pár évig bűncsúnya, aztán majd átmegy lassan jópofán, majd gizdán oldschoolba
Na mi van? Nincs PUPU, pang a fórum?
Nincs mit. Egy baráti társaságban ez természetes!
én sem unatkozok, de már szeretnék egy kicsit.....
kösz
Én nem.
fazsom, unatkozom
van kupak a hutonel is,de ott nem sok mindent tudsz alkotni.ott max legteleniteni,meg egy picit utantolteni tudsz.(esetleg ha forr,azt ellenorizni ) ott viszont tulnyomas uralkodik,tehat ovatosan,ha meleg a blokk!
köszi!

Néztem s hűtőnél hátha van ott valami kupak mint az autókon de én nem láttam ott semmit.
Köszi az infót
oda en is szivesen mentem volna.egyik kedvenc mesem
szerezz egy merot,amivel meg tudod merni,hany fokig jo a cucc.a kiegyenlito tartaly a hatso ules alatt van asszem jobb oldalt.valoszinu le kell szedni a faridomot,h hozzaferj.ha nem eleg jo a cucc,akkor eresztd le,es rakj bele ujat.ne keverd,ki tudja miota van mar benne a regi, meg ki tudja mi van benne:)