Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kértem egyet,ha megjön küldöm.
Nekem volt,de már lejárt az iwiw meghivó. Amugy meg, nem tudom az E-mail cimedet.
Tamás nem rossz,de ez inkább biciklis figura mint motoros.kicsit tuningold fel.
Itt vagyok én is,elnézést a trehányságért!Jól eláztam,fáztam meg elfáradtam és és a szar laptop monitor se világít!
Sanyi,köszönöm a hívásodat ma és mindenkinek mindent!Nagyon jó buli volt,úgy mint az előző és a következő is lesz!
ez lehet jobban mutatna
Mért nem ződ? az olyan természetközeli..
A bőrkabátomon meg a gatyán ilyen fehér kicsapódást találtam. Mint amikor a só a cipőn kicsapódik mikor megszárad. ötletek?
Elkezdtem valamit most tanulom ezt a programot ötleteket várok 1 kis meglepetéshez. Amit tavaszra tervezek. ez 1 1 próbálkozás nem lehurrogni csak nevelő célzattal.

Az alkoholistának nincs tegnapja, nincs holnapja és nincs mája!
5000 fölé?! Merénylet!
Basszus, ez jobb, mint ahol én szoktam váltani
Kértem egyet,ha megjön akkó kapsz egyet!
Szívinfarktust is kapott volna ha meglátja 5000fölé megy a mutató. . . .
Nincs iwiwem és nem tudok oda belépni. Adnék 1 kartonnal is neked apósjelölt. . .
Felkeltem. Volt kis elmaradásom alvás-ügyileg..

Csövi, Te aljas! le lesivideóztál... épp arra akartam rávenni Sanyát, mutassa meg a leszabályzást, és készséggel fel is ajánlottam a segítségemet, mivel szemmel láthatóan nem tudja, hogy kell de nem élt a lehetősséggel.
Szia! igen.
IWIW! És egy sör!
Ne dolgozzatok már pihenő nap van ma. Elkezdem a szétszedni megcsinálom a hűtőket csapágyakat cserélek és felderítem a rossz üléspozícióm okát.
Zsolti a kézi kamerást mikor rakod majd fel
Hehe sanyinak a talajon lerakva ott a térde mint nekem a lábtartóra felrakva
Ha valakinek van iwiw meghívója hívjon meg pls.