Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan vagy mint a csajom. neki is ha mondom mi nem jó a kocsin, agyon parázza magát már utána. eddig jóvolt? lefelé úgyis megnézed, hol a vége, ha nem vagy csaj. oda meg nem kell hátsófék.
Vagy sokat megy keresztbe.
Majd Ábrus mester hoz magával, addig meg bírjad ki valahogy.
Nekem ebből sajnos nincs feleslegem ha jól emlékszek, de átkutatom majd a dobozokat.
Megyek feléd. fél kettő körül figyelj motor hangot.
Hahó hátsó fékbe rugó eladó vagy kölcsönbe amíg nem szerzek 1et így el se indulok sehová pláne nem 700km túrára.
Hát bakker nem tudom hová felszerelni a Gyula töltésjelzőjét.
Hát kit érdekelhet aznap mikor fontos esemény van ez nem fontos.
Most vettem észre, hogy a kedvenc vezetéstechnikai tréningemet is a hétvégén (szombaton) rendezik Szombathelyen.
A tököm kivan, hogy amikor mennék valamerre nincs semmi program, de amint egy túrát lefixálok, rögtön lesz arra a napra még kettő.
Nekem is kéne vennem, igaz, nyárit, a Zasszony szuszukijára. Már alig van rajta 2mm, és 10 éves a gumi, Ő keveset megy (kb évi 5 ezer, de a várostáblán kívül sose megy, ez a munkaautója) Tavasszal nem lehet tovább halogatni majd. Most úgyis jön a téli, csak az egy ronda rozsdás vaskeréken van, azt nem szereti (nők )
Az enyémre sajna drágább volt a gumi, 30/db, de ezen én nem tudok spórolni, mert erős és gyors az autó is, erre kell.
Hehe jó eldugták a kis mocskok de nem fognak ki rajtam. Megtaláltam.
Azt nem mondtam hogy egyszerre kopik, de azt igen hogy nem eszi annyira a gumit.

egyébként én ezeket vettem de már nem emlékszek pontosan mikor (dot2901)
Te, az elsőnek fele idő alatt el kell kopnia, mint a háccsónak, és ennek semmi köze az összetartáshoz. Ott hajt, ott kormányoz, és ott fékez nagyobbat.
Ha neked 1szerre kop el, akkor ott valami baj van (vagy lehet, hogy a primitív háccsó felfüggeszteés jobban eszi a gumit, mint az újabbak)
Jajj szét kell bontanom a vasat mert a lámpa 80cm alább világít mint kéne fel le nem is lehet állítani csak jobbra balra . Megnézem mit tudok kiokoskodni.
Na jóregg.

Volt mit visszaolvasnom

Este +jöttem, gép bekapcs, erre durrant 1 nagyot, villant, és OFF. Beszartam, hogy a vinyó, mert onnan láccott a fény, de nem, a táp halt meg. De ezen úgy felmérgeltem magam, és inkább +néztem az Armageddon végit.
A faxxopó gecik lezárták az M5 KKFHáza kijárót, ezért viccesen kerülnöm kellett 30 km-t (miután épp 800at levezettem) nem rémlik, hogy láttam volna táblát a lezárásról... (igaz, setét volt, köd, és 140el mentem ) akkor is rohaggyanak+.
Látod mekkora balfasz vagy, hogy a 2 garnitúra jó gumit eladtad öcsémnek?
Dehát, tudom nagy úr:
Ez igaz, és ennek az értéke: 0 ±1 mm
Te ábrus!
Lassacskán mindenkinek a nőjéről láttunk már fotót.
Ábrusnéről is kérünk ám mosán! Én élőben nem láthatom, hát legalább fotó legyen.
Tudod, nekem is kell valami fotóról plakát. Garázsba kirakom a Fresh Andi mellé.
Én most veted Debica Frigo -t (téli 165/70 R13) 8 pénz volt darabja.
Legalább ez új. 24. hét 2010.
Próbáltak multkor itt helyben rámsózni 4 éves vatta új gumit. Ezt nekik:
jóreggelt
De elbírtam volna viselni ha ma is otthon maradhatok
Úgy tűnik muszáj lesz péntekre szabit kérnem
Nekem a képen látható fajtából kellene 1-2
Ezen asszem M12-es körüli a menet, és 17 vagy 19-es az anya hatlapfeje.
De csak délután tudom pontosan megnézni a méreteket. Mert már dolgozóba vagyok.

Köszi!
Jó reggelt
Hát,ha kidőlt mindenki akkor húzok én is.
Ez de beteg