Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehet hogy fordítva vetted fel a sisakot?
Basszus ha csak egyszer is estek vele egy tisztességeset akkor már rajzolgathatsz kiscicát is a falra,akkor sem lesz olyan mint az előírás.
Este ülj rá és nézd meg hogy mekkora területet világít be,aztán addig tekerd amíg nem látsz rendesen.
Ha nagyon villognak szemből akkor egy kicsit lejjebb állítod és kész.
(a beállítást célszerű józan állapotban végezni)
És ha mindent megmondunk akkor mitől lesz sikerélményed?

Nem lehet hogy akkor azért volt szar a lámpásod, mert az akkuról ment? (Tudod a generátorod szar volt)
Miattatok fogok vakon balesetet szenvedni és akkor örök életetekre a szellemem fog kisérteni.
Látom ma nem segítőkészek a kollégák. . . .
Nem vagyok megelégedve a fényerejével rákospalotán átmentem 1 aluljárón és alig láttam valamit az útból.
Ahogy Sikerül
Úgy látom eldőlt hogy melyik kell bele.
. Valami 1xübbet mert nekem vizuálisan kéne látnom. Ez az AS szabvány semmit nem mond.
Olvastam álljak 10m a faltól fényszoró közép megmérni a talajtól és annak az 9/10ed részét feljelölni a falra és ott a helye a fénysugárnak.
Én is úgy szoktam.
Én az AS szabvány szerint állítottam be
Nekem a futómű árfabrikálása miatt kellett, mert nagyon felfelé világított.
Srácok az első lámpákat hogy kell beállítani. Azt tudom hogy hol de mennyire előre kell világítani. Anno haverom rajzolt a falra 1 sablont x méterre a faltól leállította a motort ráült és az alapján beállította.
Nekem
F@sszopó digitv a motogp-t felvételről adja 19:00kor mert fontosabb a 2 focimeccset élőben adni .
Szegény Simon hogy néz ki mint 1 kobold.
TALMA a 3. lett . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Nekem olyanom van.
Csak a szemüveget ritkán hordja.
De, mivel a központban melózik, és az igazgatóság van mellettük, ki is kell öltözni kvázi mindennap.
Kinek a pap.............................
Nem viccelek komolyan mondom
Ez de jó! Rég hallottam....