Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi nem olvastad? Írtam Neked, hogy ne vegyél olyan másik félét, nekem olyan volt...

Van valakinek innen valamilyen iPhone-ja?
Énis a sok állatot a lila részeg disznókat mikor Káván fetrengenek az árokba.
Nem is mondott semmi rosszat csak azt hogy csúnya halál
Akkor megyek melegíteni!
akkor pénteken találkozóm lesz a végzettel.
Hű Ádám! Ezért meglakolsz!
Hű, de csúnya halál geci..
Én nagyon szeretem az állatokat,jobban mint néhány embert.
Asszem olyan csizmám lesz mint a Tiéd. A másik nagyon kemény,és nyomja a bokámat,és a lábfejemet is. Sétálni benne sem egyszerű,nagyon merev az egész.
Azt szoktam csinálni zacsit lerakok bele kaját és hallom mikor kotorászik benne összefogom a zacsit kiviszem a lakástól jó messzire és elengedem. Ez nem jött össze. De ez 1 figyelmeztetés volt a többieknek hogy ez itt tiltott terület.
Azaz 1x mikor kiszedtem
Bement a szekrény mögé én ki akartam ijeszteni hogy meglököm a szekrényt hát nem jött többet ki
Könnyű a kisebbet bántani! Pupu! Ez nem volt szép Tőled!
egérke
Ez mi? Patkány, vagy egér? Nekünk is a hűtőgép szigetelésébe költözött be, de aztán vettünk egy új hűtőt, kivittem a régit, kiszaladt az egér kutyám meg elkapta.
Megvan a mai nap első áldozata jön a hideg idő és bepróbálkoznak a kis köcsik nem is volt kicsi mint 1 pittbull akkora volt. . . . . .de azért 1 kicsit sajnálom minek jött ide.
Itt szép idő van.

Hirtelen megijedtem, hogy mindenki az indulási időpontról meg az útról beszél, pillanatra azt hittem, ezen a 7végén lesz
Én holnap reggel eltűnök nyaralni, 1előre azt tervezgetem (kb 1400 km út)
Ha valaki találkozást szervez az útra, számítsatok rám is, hogy Dföldvárnál becsatlakoznék, és ne későn, inkább délelőtt.
Úgyis utolérünk titeket 1ó előnyt kaptok
mink potival 9 körül akarunk indulni.
Jobb reggelt .esik.
Bár ez is időjárás és utasfüggő,meg az új részen még nem is mentem.(lehet odatűzöm a mutatót a 250-hez és gyorsan ott leszek)
Én nagy valószínűséggel nem az M6-oson megyek hanem a 6-oson.
Na mentem alukálni jó éjt mindenkinek.