Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor te voltál te szar. jól néztél ki, jó hangja ir volt a motornak.
Itthon vagyok most érkeztem, egész úton ma olyan erekcióm volt hogy csak na ez az ezres bőrruha kombóval nagyon fasza lett. Az étterembe már 2 csaj bejelentkezett motorozni+ otthon is az utcánkba a szolis csajok. Sima ruhába motor nélkül észre se vettek eddig de most jön a kánaán. 191km van most már benne.
Vezérláncot holnap megrendelem és valahová be kell jelentkeznem szelep állításra is. A 16os lánckeréktől eléggé dinamikus motorozást tudtam ma a nagy forgalomba véghezvinni.
Ilyen szinben nekem jobban tetszene.
Jó ez a BMW.
Kék fehér motor, kék bukó, szürke fekete kabát, fekete gatya, speed csizma? AZ ÉN VOLTAM TÖKI! mentem vapianoba ismerőshöz. . . . . . .
A Petőfi utca az ott a Vörösmarty tér környékén van?
Csak totális kizárás terhe mellett!
Híjjjjjá már fel lécci.
Küldte a microsoft a pézt?
Most kaptam én is a körlevelet.
Mehet?
Vagy legyen rendes link, vagy kép. telón vagyok.
Ja: http://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/bmw_k1100tl-3771949
800e névre írva+ ebbe még bele van szorítva egy szabadon választott fényezés. (Sanyi ezrese ott figyel a háttérből)
Keményen gondolkodom rajta ugyanis itthon új helyzet állt elő.
Milyen félefajta? nálam r65 elég jó, de a nyerő vagy egy fekete naked k100 (vagy 75?) a nyerő, esetleg ennek a fejidomos sport kiadása.
Folyik a bal oldali telószimeringem.(lehet csak meg kéne vennem a sárga BMW-t)
Én úgy szoktam nézni a láncot, hogy ráülök keréken, beteszem egybe és hátrafele feszítem a gépet. Ilyenkor lesz a lánc fölül feszes, alul lógós.
Huli, terhelt úgy a motort, hogy a kihajtó lánckerék tengelye, a lengővilla forgáspontja, meg a háccsó tengely 1vonalba legyen, és akkor is legyen kis lógása a láncnak (ebben az állásban a leghosszabb a lánc útja)
Most ment el itt a petőfi utcában egy gyönyörű kereklámpás ezres.

igazolatlan távolmaradás
Bakosit és Qrayt látta valaki feliratkozni vagy magyarázkodni a talival kapcsolatban?
A hétvégén gyertyát cserélek,és majd megnézem a gyújtás dobozt is közbe.
Akkor hagyjad, majd alkalomadtán...
Az biztos,hogy hozzá nyúlt valaki,mert nekem a tank alatt van.
Nem tudom megnézni,csak ha leveszem a tankot..
Nem. Ülés alatt az akksi mellett. De nekem más a váz...
Az ülés alatt kell lennie,ha nem ott van,akkor szerintem már hozzányúlt valaki.