Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

" lelkiismereti okokból" Ez jó duma!(irigy kutya)
Meddig jutottál vele?jobb lett vagy nem történt semmi?
Utasként nem megyek a motorommal és utast nem viszek lelkiismereti okokból. Meg a rendőr még jobban megbasz ha utassal kap el.
És ez ugye szintén az acélhengeres öntött dugattyús 80-as 90-es évek tervezése és gyártástechnológiája,nem pedig egyéb különleges ötvözetekkel (már rég nem nikasil) bevont hengerfal adott esetben kovácsolt dugattyúkkal,mai modern eljárással készült és megmunkált alkatrészekkel.
Engem levisz az én generálisom
Ábrus és neje:2
Ádám és neje:2
Jaszi és neje:2
Huli és Huli: 1
Ikim2025 és FZR-e: 1
emre 1
mlas 1
royal 1 (szerintem.)
lehozod a huligánt a generálissal
A Don holnap megint neki esik a motorkának, még mindig nem írom magam fel a papírra..

emre 1
mlas 1
mlas 1
emre 1
Kuka, eccerhasználatos.
Ha telibe betonozod az egészet, akkor biza annyi. Épíccs inkább olyan kerítést, hogy csak az oszlopok vannak betonba, a teteje meg deszkasor. szögvasra csavarozva, de mindenhogy sok péz lesz.
100 m3 beton keveréséhez meg hozzá se fogj, nem drágább készen se (mixerben kihozzák)
Z1000 50k után beépítési méretek
vegyél drz sm-et :)
JA ja. piros zászló új rajt
A Tiedet azért ne hasonlítsd össze az említettekkel. Az a blokk eléggé más kategória.
Egyébként nem kellene a bontóban lennie ezeknek sem,csak kellett egy motorfelújítás 100-150e körül és mehettek tovább.
még annyit, hogy nem ő volt a hibás a balesetben
Egy ismerős nem rég zúzta le a pár éves busáját totálkárosra.
Az is első motor volt, ezért (is) ment ki svédországba dolgozni...
A nyáron akarta kivinni a gépet is
Többnyire Német Motorrad és hasonló régi újságok cikkei. Egyik-másik megvan nekem is,kb 20éve gyűjtöm őket (velük vitatkozzak?)
Egyébként a sportos négyhengeresek nem az élettartamukról híresek mert nem igazán kímélik őket.
Kiütötték talma alól a motort