De GYula mondaná palik. . Ez nem olaj ez ilyen zselés anyámtudjami, láncra alsó ág tetejére kell fújni és várni vele na én befújtam ki se látszott a lánc de ezt én 3x csináltam meg. mert odébb tekertem a láncot.
Mit csodálkozol,termelőtől venni nem ugyanaz,mint gyári láncot venni,igaz a gyári is beszállítótól van,de azért elvileg a Yamaha jótáll.Meg természetesen az alkatrész mindig drágább mint amennyibe kerül a gyárnak,különben sokan maguk raknák össze a verdát,nem vennék meg a gyári kész motort.Képzeld el,ha meg lehetne venni kitben a motort is,mint az Ikea bútorokat,minden magyar saját maga rakná össze a motorját!
Te huligán,zsírzóspray kell,nem olajzó!És azt is vékonyan kell fújni,ha leveszed a láncot,brigéciol fürdö után szokták esetleg olajba mártani,de akkor is jól le kell csepegtetni.A Pannónia gépkönyve még felolvasztott gépzsírba javasolta mártani a láncot.
Van palotán 1 ipari lánckészítő, és a haverom megkérdezte van-e a motorjához passzoló lánc és mennyiért. A csávó azt kérdezte mekkora a nyomatéka a motornak és hozott méretet ami kellett. Na most jön a +. 1 lánc 8x erősebb mint a motorlánc ami RK. 2. 38000 helyett 6000 volt a lánc. Kérem a véleményeket.
Sanyi kéne 1 kis segítség. Van 1 ismerősnek 1 1983-84 XS 250 special yamaha kis chopper. Kilyukadt a membrán a karbiba meg-e tudnád érdeklődni hogy esetleg tudnak-e szerezni? A yakomotóba.
thx
thx
köszönöm emre! Meg mindenkinek!
ncore.cc
Hol vannak a torent oldalak? ncor hol mén, milyen címen?
Eladnám vagy cserélném a FZR 1000 vasam.
Képeket találsz az adatlapomon. Csere kisebbre érdekel.
Ha kérdésed van irj, vagy hívj.
Nem tudom... én már igy vettem 2éve.