Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pá papa
Na ugye! Már megint majdnem ráfáztál!
Sziasztok! Kezdőőőődik!
Haver a srác mondom és tele van azért is hozta ki mert előtte már beszéltünk róla.
Ja csak streetfigterként nem adja el ennyiért. Hiába van meg mindene és vissza alakítja akkor is kapott már az a blokk a 12000 km alatt. akkora lánckerék van hátúl hogy 2 be kellett elindulnom mert feltépte az elejét kis gázra is.
Hát én a tied +250-ért biztos nem adnám a gixxert. Nem hogy neked, senkinek sem. Ezek eben az évjáratban 650-től kezdődnek Ha a tied kis jóindulatal érhet 250-et (műszaki nélkül) akkor csak 500-at kap érte. Ő sem hülye teljesen. De esetleg Te megúszod az átíratást, ha üzembentartóival menne a buli. A gixxeres biztos nem mert nem a te neveden van ugye a vas.
Igen, Te vagy!
darabolt rar-ok, de ha tudsz várni, estére fennlesz minden a http://www.yamahafzr.comule.co... oldalon. (Majd szólok ha fenn van.)
Majd én adom az itinert! felejtsd el azt a szart.és marad egy rakat pénzed,amit elmocizhatsz!
ÁÁÁÁÁ nem tudok napirendre térni kész paff.
Nem kell Neked Suzuki VAZZE! Jobb a Yamaha, és még nagyobb is!Nekem spec sokkal jobban tetszik, mint az a vacak! De tényleg. Tegyél rá magas kormányt,lásd Ábrus,és mindjárt nem nyomja a hasad! Vagy foggyá le VAZZE!
Az milyen megírtuk az adásvételit és a srác most idejön hogy még annyira ne éljem bele magam mert felrakta vagy rakja 700e re a motort és várjuk meg még ezt a hetet. Na kiverte a biztit nálam minden ábrus neked lesz igazad ne higgyetek el senkinek semmit én se hiszek többet senkinek csak ha már elmúlt.
Nekem még töltődik,ha kész akkor mondom mik a hírek vele.
De van,csak nem látszik! Na jó,de a bordám sem nyomja!
Nincs is hasad!
Lehet hogy én vagyok a hülye de letöltve a linkeket 1-től végig,nekem mindegyik csomagban ugyanazok a videók vannak.
Ezt azért nem értem! Nekem nem nyomja a hasam az FZR! Sőt még csak nem is ezredes! Igaz fiatalabb,de lehet ez is megkapta már az élettől. (Ne így legyen) Nem értelek,de sok szerencsét hozzá. Azért még fórumozhatsz itt is,bááár a gyakorlat mást mutat! Hai is átpártolt.
Neked is köszi! Tök jó,azért összejönnek itt a dolgok.
Köszönjük Tomi! Majd ha nagy leszek meghálálom!
első Sárvédő? mennyi? Vagy a full idomzat?
NEM HISZÜNK NEKED
hello.mindenki lenne egy yamaha fzr 250 em ell ado nem üzemképes de egyben van . ha valakit érdekell a számom 06303193132 . elöre us köszi. hivjatok bátran minden meg oldás érdekellhett.
Ok akkor nemsoká elküldöm a főnököt a postára.
Itt most nincs szó tesztről, te tudod a legjobban hogy nem szeretem a yamahám igazából, mert írtad is a fórumon a szívem nem yamahás.
Annyi.
Mosd le mielőtt felteszed mert csavarlazítóval szedtem ki a csavarokat és ugyan letöröltem,de maradt rajta belőle.
(tedd fel,próbáld ki és ha jó csak akkor fizess!)