Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

'ILEK318-K4-Tájékoztatás, információforrások 1' tárgyhoz tartozó Gyakorlati jegy eredményére Elégséges (2)
Mi van nyomik
jó reggelt!
sikerült aludni valamivel több mint 12 órát. Baker...
Tényleg qva hosszú volt ez a hét.
Tudom, tudom, hogy mérésekben erősebb, de valamit olvastam erről annó, azért is esett erre a választásom. Azt tudom, hogy ez a proci elég jól húzható, főleg akkor ha van kellő alapja meg hát a hűtés ugyebár.
Adok érte egy chryslert.
A belpiacos gépeken megoldották a mérést. 180-ig van skálázva, felette mindenki annyit mond amennyit akar...

Hol borították fel a géped? Mert Budán a Bogdáni úti Baumaxnál is felborítottak egyet nemrég...
neki mákja volt. a tankom meg úgy néz ki, mintha kromofágot kapott volna... pedig csak etanol
Majd 6 felé lesz alvás
valami kis buzi győkér csinál ilyent aki nem tiszteli a másik tulajdonát a barátnőm nekem is pesten lakik és 1 srác is a ház alá a bejárat mellé szokta éjelre leállitani vasat és egyik reggelre annak meg lepisálták
valami frankó digitális kéne rá ami persze jól is mér bár nem azért mert érdekel a vége mert idáig 1-2 szer hajtottam el odáig nem azért tartom hogy végéig gyilkoljam szerencsétlen nyugdijas gépemet csak a mostani trafi mérésnél jobb ha nem futnák bele sokszor
Húzzál Te is aludni ha már eddig nem voltál itt!
a lakás előtt volt letámasztva és mákja volt a kis gecinek, mer' nem volt beriasztva
Na mi van gecik?
de hol volt a motor ,hogy igy kibaszot vele valaki(k) ? személy szerint a farkát kiverném neki de kiskalapácsal ,hogy sokáig élveze
Nem,nem ingyen volt!
Na menek aludni.
Nem vitatom a teljesítményét a gépednek de főleg a felső tartományban végkitérés környékén mindegyik hagyományos sebességmérő műszer (a működési elvénél fogva)egyre pontatlanabb értéket mutat a ténylegesnél.
egy 100-asbólrendbe lehet tenni szerintem.

megmarta a tankot az etanol, lehorzsolt két idomot, elhajlította kuplungkart, letört két indexet, rendszámtartót...

Körbe kell fújni telibe
majd valamit kitalálok ,hogy jobban mérjen mert ez igy idegesitő de egyenlőre jó igy meg aztán ingyen vot az óra ,
a gyorsulás az ami nagyon sokat javult de az nagyon drasztikusan a 6-os váltó véget
majd szerelek rá valami pontos mérőt aztán kőzlöm mit mutat addig egyenlőre nagyon gyors
Amikor a Hayabusa először megjelent minden újságíró azon izgult hogy tényleg megy-e 300-at.
Emlékeim alapján idézve az újságból:" Az autópálya egyenes szakaszán a méréshez használt különösen pontosan kalibrált Teller mérőműszer 303 km/h-t mért miközben a gyári km óra 340-en állt."
hát lehet gyári megadott adat de a régi órám pedig nem csalt l az átalakitott dob meg az aprob nyalánkságok hozztak rjata mert ahogy volt alakitval modositval ugy let jobb érzehetöen és (nem kevéssel ) a dob majd 3 év modositás után készúlt ell mire jó let nem volt mindegy hogyan készitettük és mivel volt tömvel és hogyan meg ,hogy milyen perforált cső legyen benne ( annyit elárulok hogy nem is sima cső alaku a belseje ) 9 szer alakitotuk át kb és mindig érezhetö volt a különbség mire elértünk a mostani kirobbano formáját