Függ 1-2 dologtól. Milyen felbontáshoz kellene? (vagyis monitor méret) Kb. mennyi pénz lenne rá? Említetted, hogy a kpl. gépre szánsz 100 eFt-ot. Ha nem elsősorban játékra lesz akkor nem baj ha újabb, korszerűbb, mert kevesebbet fogyaszt.
Én ATI-AMD párti vagyok. A 4850 (15-20) 4870 (25-30) nagyon jó áron van használtban (és még garisak), vagy újabb 5770 (40k új) A legújabb generációt nem szoktam megvenni, mert aránytalanul sokat kérnek érte. Szerintem a kifutó széria csúcs modelljei közül célszerű válogatni. De egy 400-as Codegen táp kevés lesz, még akkor is ha több van belőle.
De őszig még nagyon sokat fog változni a piac, Jönnek újabb vga-ak, a kifutó meg olcsóbb lesz. Talán az euro árfolyam is lemegy max 270-ig. Most kicsit drága minden.
Ezért árulom én is a cuccaimat. Aztán majd ősszel én is bevásárolok. itt vannak okosságok
Fel is csillant a szeme a szerelő srácnak (Ő rakta össze 8 éve) mikor mondtam hogy mi van benne,egyből rávágta hogy az azért még most is egy nagyon jó gép!..........Internetezni.
Ez Abit KX7 333 RAID lap, XP 2000 proc, Gforce 6600GT vga, 1GB ram és 5 éve nem volt bővítve, működik,jó nem egy Gamer vas de meglepően megbízható volt amíg fel nem fordult. (a vga végleg)
Nálunk a gyerekeknél még mindig Athlon XP 2000 proci,Abit KD7 raid alaplap.Radeon 9600pro video van,1gb ram,5 éve nem lett bővítve,remekül működik. Jó,nem egy GAMMER vas,de meglepően megbízható.
Szarjon sünt az összes geci rongáló! Kimegyek cigizni, telefon a kezemben, erre fekszik az oldalán a motorom? Hát milyen világban élünk?! Kitépem a szivét, ha meglátom, melyik volt!
Sziasztok ha valaki tud szerezni Yamaha fzr 1000 exup hoz 1991 -es bukógombát akkor írjon vagy telefonon.Tel: 06205920530 e-mail: k.miklos@citromail.hu sziasztok köszi szépen előre is.
megvan persze... szerintem nem fogom majd tudni eladni ezt az 1000-est, aminek titkon persze öreülök... dehát akkor meg nem tudom kisegíteni bátyámat, aminek titkon megint csak örüklök, mert megmarad a motor. :D De ha valaki pénzt ad érte, akkor elkel majd.
De az nem most lesz, szóval akár ki is ugorhatnék arra a silverkartra.
hát bátyám bejelentette, h októberben esküszik, és nincs elég dellája rá. Sajnos, akármennyire szeretem már most ezt a masinériát, azért a bátyám fontosabb marad.
Hát ennyit az előre nem várt anyagi helyzetről. De ügyes vagy, h kiszúrtad.. Büszke lehetsz magadra, sasszem.
Én ATI-AMD párti vagyok. A 4850 (15-20) 4870 (25-30) nagyon jó áron van használtban (és még garisak), vagy újabb 5770 (40k új) A legújabb generációt nem szoktam megvenni, mert aránytalanul sokat kérnek érte. Szerintem a kifutó széria csúcs modelljei közül célszerű válogatni. De egy 400-as Codegen táp kevés lesz, még akkor is ha több van belőle.
De őszig még nagyon sokat fog változni a piac, Jönnek újabb vga-ak, a kifutó meg olcsóbb lesz. Talán az euro árfolyam is lemegy max 270-ig. Most kicsit drága minden.
Ezért árulom én is a cuccaimat. Aztán majd ősszel én is bevásárolok. itt vannak okosságok