Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg a return is megvolt
Most viszont alvás lesz részemről. A holnapi viszont váltáska.
Én 265-öt mértem az enyémen amikor megvettem (a nagyon hosszú áttétellel) ez a valóságban meglehetett kb:a gyári valós 250 km/h.
Az exup gyári megadott végsebessége 269 km/h a dokumentáció és a Motorrad akkori hiteles mérései szerint.
vissza is fordult a posta
Sziasztok!
Matrica készítést vállalok,bármilyen méretben!Felíratokat , kínai és japán jeleket, márka logokat, stb....nagyrészben mindent megtudok csinálni! Ha érdekel az adatlapomot találsz néhány képet is az eddigiekről!Érdeklődj bátran! msn: gubazoltan15@hotmail.com
E-mail: mitozozi@citromail.hu
"Csak" 100 ló?
nekem a régi jó mérő orával mértem 280 felet valamivel ez volt a max de akkor evvel legalább megy kb 300 -310 et is juj de jó de multkor valaki azt irta ,hogy 300 km/h mennek ezek lehet neki is ora szerint
Köszi.
Na elküldtem, szerintem az jó lesz

Azta, milyen első tárcsa :
http://www.kepesmotor.hu/buell...
Húzd le az egyik pipát és meg is van oldva!
Ja igen, géppel kapcsolatban. Nekem egy Core 2 Duo E8400-am van (ez a legerősebb C2D - alapban 3.0 GHz, de lehet húzni 3.6-ig eléggé simán) ehhez van CSX memóriából 2 GB - 1066-osból. EP45-DS3-as alaplapon van az egész és ehhez vettem egy Sapphire HD4850-em van, amit Neked is "ajánlanak". Nekem ugyan csak 512 MB-s de azt tudom mondani, hogy ezen a gépen a mostani játékok is mind-mind szinte MAX grafikán elfutnak, egy Samsung Syncmaster 225MW-s LCD TV/monitor-on.
ha ide sem sikerül akkor hivlak én ha gondolod vagy forditval ahogy gondolod jelez
Furcsálltam is a sok (állítólag)275-280-as végsebességű öreg FZR-t amikor a gyári vége (új korában) 255-260 volt.
fzrman kukac gmail pont com hátha ide sikerül
Küld el mailomra a teló számod, felhívlak most. Ha még nem alszol.
akkor jól van azért érdekelt mert az ami régen volt rajta a gyári az jól mért de ez furcsa mert gyorsan megyek én is vele mindig valamit majd megprobálok vele csinálni mert zavaró egy kicsit ez a gyorsaság
Meghajtót nem cseréltem,az maradt ugyanaz csak a CBR km-óra lett feltéve. Később feltettem próbaképp az FZR órát és láss csodát:megint mennyivel izmosabb lett a vas!
(szóval a Honda óra jól mér,az FZR-é meg csal(nak)
Okés, lebeszéljük mindenképp!
Ja, vissza is jött...
Ment egy mail, nem tudom odaért-e mert a citromost néha visszavágja...
GPS-szel nézd meg,de szerintem is csalnak. Nekem a Honda óra van fent, megnéztem traffival és gps-szel is és ez nagyjából pontos. Traffinál óra szerinti 100-nál mutatott (többször is mérve) 97-et,50-nél 48-at,és 140-nél 136-ot.(városon belül van )
Az FZR óra (nem az amit odaadtam hanem amivel vettem) valós 100-nál simán többet mutatott 10-12-vel ugyanazon a fordulatszámon és még egy érdekesség:most a taliról hazajövet Sanyival jöttem Dunaföldvárig és kérdeztem útközben hogy mennyivel jött,erre mondja hogy 130-cal. Ez nálam volt az órán 115-120.
Egyébként furcsa is volt hogy amikor átépítettem a motort,mintha sokkal jobban ment volna előtte.
és kik mik a tulajok? meg ilyesmi részletek ha itt nem akarod mail az adatlapomon
Szerintem a jövő héten valahogy meg kellene ejteni, vagy utána. Addigra már jó időt mondanak..
LOL! No lám...mennyi névrokon. Valamelyik nap a facebook-on is bejelölt ismerősnek egy Kövesdi akárki, de lévén, hogy nem ismerem, így....

Természetesen nem. Várom a zaklatásod, hogy mikor lehet-kell menni...
Poti! Laci bátyád helyre kis motort árul :
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Azért remélem nem minden munkát mondtál vissza
Azé gondoltam rád, mert közel van. Kis kert, fűnyírás ágmetszés, szokásos. Tisztaság, rend, fegyelem