Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Az ön feleletét elégtelenre tudom értékelni"
A suliban folyton ezt hallottam annó
Tó fenekén igen kevés a motorkerékpár!
Űljön le 1 es!
a telek nálunk 2540 m2 ebből ki esik a ház a tyúk udvar meg a kert és marad kb 1500 m2 ebben több mint 50 gyümölcsfa na ha azt rendben tudom tartani akkor azért esetleg még egy kert nem akadály
de miről lenne szó azért mondhatod mert nekem közel van
nem vagyok úr , ha az lennék ami nem szeretnék akkor nem itt lennék veletek hát kertápolást nem nagyon max fűnyírást még igen szoktunk van minden fűnyíró, fűkasza,szegélyvágó saját célu mert a kert ithon elég nagy kell hozzá mi hideg- meleg burkolás,nyilászárok és kőműves munkákban utazunk de van ugy ,hogy fűnyirást kérdik tőlünk ritkán olyanok akik nem itt laknak és akkor szoktuk bevállalni fő munkának nem
A tó fenekén.
Jópézé én vállalom. van ótóm, eszközöm..........
Hol tud beázni álltó helyében a motor úgy hogy be sem indul?
meg közben elvittem a kicsikét müszakira gyertyákat cseréletem meg fék betéteket meg elkészültek afejidom belsö idomjai hát kb ennyi és hozzá kb 40 km -t gurultam
Bakosi Úr! Zamárdiban kertápolást nem vállalsz véletlenül?
már mint a keréknél lévö meghajtora gondolok
meg vagyok kösszönöm élek és dolgozom ! dolgozom és élek ! kb ennyi most speciel
te ábrus arra jöttem rá ,hogy a genesis müszerfalában amit adtál a km óra szerintem csal kb plusz 10 % ot más lehet a meghajtó áttele? másra nem tudok gondolni az a baj csak ugy lehetne összenézni ha mindkettö a kezembe lenne
Szeva bakosi mester. Mi a helyzet Feléd? Rég hallottunk Rólad!
Én még kukorékolok! Holnap kiváncsi vagyok Cindy-re mit fog mondani a motorra amivel megyek!
Szép estét!
bocs...
Nagyon renden volt a buli! soha rosszabbat! tiszta jó arcok voltak,remélem lesz legközelebb,és azok is jönnek akik most nem tudtak! basszus beragadt a cpas lock!
Még csak kilenc óra! Ilyen tápos népséget!
Na húzok szunyálni, meg ilyenek.
Próbálta elsimítani a délutáni kis incidenst de nálam elb@szta a dolgot. (a szürke nagy disznó pedig milyen jó fej volt)
Rá is b@szott a grillezésnél este a köcsögje.
Na mentem alukálni nagyon kivagyok jó éjt skacok holnap du vok.
Ja.Már megkaptam. (időnként elég vaddisznó tud lenni)
Ő nem így meséli.