a telek nálunk 2540 m2 ebből ki esik a ház a tyúk udvar meg a kert és marad kb 1500 m2 ebben több mint 50 gyümölcsfa na ha azt rendben tudom tartani akkor azért esetleg még egy kert nem akadály
nem vagyok úr , ha az lennék ami nem szeretnék akkor nem itt lennék veletek hát kertápolást nem nagyon max fűnyírást még igen szoktunk van minden fűnyíró, fűkasza,szegélyvágó saját célu mert a kert ithon elég nagy kell hozzá mi hideg- meleg burkolás,nyilászárok és kőműves munkákban utazunk de van ugy ,hogy fűnyirást kérdik tőlünk ritkán olyanok akik nem itt laknak és akkor szoktuk bevállalni fő munkának nem
meg közben elvittem a kicsikét müszakira gyertyákat cseréletem meg fék betéteket meg elkészültek afejidom belsö idomjai hát kb ennyi és hozzá kb 40 km -t gurultam
te ábrus arra jöttem rá ,hogy a genesis müszerfalában amit adtál a km óra szerintem csal kb plusz 10 % ot más lehet a meghajtó áttele? másra nem tudok gondolni az a baj csak ugy lehetne összenézni ha mindkettö a kezembe lenne
Nagyon renden volt a buli! soha rosszabbat! tiszta jó arcok voltak,remélem lesz legközelebb,és azok is jönnek akik most nem tudtak! basszus beragadt a cpas lock!
A suliban folyton ezt hallottam annó
Tó fenekén igen kevés a motorkerékpár!
Űljön le 1 es!