Az a baj, ha már Svejc, akkor qrva messze van... ne essünk abba a hibába, mint tavaly, hogy hosszúk voltak a napi szakaszok, és szarul haladtunk -> ezért egész nap motoron kellett ülni. Svejcban se lehet haladni, az egész ország be van kamerázva, meg egymást érik a lakott települések. Pályázásnak meg nem látom értelmét, akkor inkább megyek autóval 😅 (és majd bevárlak benneteket 😁)
Nyuggertempó kell má... 😁
Év végéig beváltják kint bank vagy posta. Gecik, mert ez általában hosszabb periódus szokott lenni... de állítólag a nemzeti bankjukban később is.
...bár kérdéses, lesz-e "nemzeti bankjuk" - mert a bankfelügyelet átengedése volt a juró egyik feltétele. Magyarán fogalmazva a nyugati népek végre a saját nevükre írták át a nyaralót 😅
https://bank360.hu/blog/nyakad...
B&sszameg itt maradt a nyakamon egy táska kuna! (322,65) 😾
Pedig tudtam, hogy mint értelmes nemzetvezetőkkel rendelkező ország, átváltanak euróra idén, de eszembe sem jutott, hogy én meg itt ülök a horvát nemzeti bank teljes készpénztartalékán.🙀
Van itt még 86,4 euróm a fiókban, azt is jó lesz gyorsan átváltani forintra, mielőtt ezt is teljesen megszűnik. (állát vakargató)
Lehet én se bírnék rajta többet száz méternél még nem próbáltam. 😁 Viszont úgy láttam akik ilyet vezetnek vállalják a kényelmetlenséget söt tesznek is érte mindenféle elérhetetlen magasságú kormányokkal. 😂
Nyilván a "mindenképp HD-t" úgy értettem, hogy márkán belül, nem úgy hogy 'Józsi másra rá se néz' :)
Az XVZ finom áru és az a V4 nagyon tud tolni, ha hagyja az ember elforogni. A töbinek is megvannak a maguk jó (és rossz) pontjai, bár ahogy az árak alakulnak... VS-ből szépet 1.8-2 milla környékén adnak, ami csípős kicsit a korukat figyelembe véve. A VN még annál is drágább újaban, leszámítva a 94 előtti VN15 szoftcsoppereket. A 800-as is kezd elmászni árban, 1.4-1.5 alatt nagyon ritkán hirdetnek. Én is licitharcot vívtam érte májusban.
Szerintem rossz vele menni elöl a lábad a seggeden a súly, minden úthiba felült az agyad
Talpad tolja le a menetszél a tartóról
a legkisebb nyom vályú elviszi a széles kereket
eleje könnyű
soroljam még?
Ezt pl. nem tudtam, bár műszakilag nem nagyon ismerem őket. A Softail oké, a Spori sosem tetszett igazán. Ez pl. jól néz ki, mínusz a hínár. http://youtu.be/bY16ZtLYTG8
De mint írtam nem mindenképp HD, mivel nekem túlárazott, egy szebb VS 1,4 vagy VN 1,5-1,6, XVZ1,3 is ugyanúgy megfelelne. (és jóval olcsóbbak) De pl. a VN800 is tetszett.
...ha nem sokat állunk meg, 12 óra, és ottvagyunk 😁 bár ezt Fábival előre meg kell beszélni 😂
Nyuggertempó kell má... 😁
...bár kérdéses, lesz-e "nemzeti bankjuk" - mert a bankfelügyelet átengedése volt a juró egyik feltétele. Magyarán fogalmazva a nyugati népek végre a saját nevükre írták át a nyaralót 😅
B&sszameg itt maradt a nyakamon egy táska kuna! (322,65) 😾
Pedig tudtam, hogy mint értelmes nemzetvezetőkkel rendelkező ország, átváltanak euróra idén, de eszembe sem jutott, hogy én meg itt ülök a horvát nemzeti bank teljes készpénztartalékán.🙀
Van itt még 86,4 euróm a fiókban, azt is jó lesz gyorsan átváltani forintra, mielőtt ezt is teljesen megszűnik. (állát vakargató)
Ez egy Vulcan 800A :D Ja, nem :D
Nyilván a "mindenképp HD-t" úgy értettem, hogy márkán belül, nem úgy hogy 'Józsi másra rá se néz' :)
Az XVZ finom áru és az a V4 nagyon tud tolni, ha hagyja az ember elforogni. A töbinek is megvannak a maguk jó (és rossz) pontjai, bár ahogy az árak alakulnak... VS-ből szépet 1.8-2 milla környékén adnak, ami csípős kicsit a korukat figyelembe véve. A VN még annál is drágább újaban, leszámítva a 94 előtti VN15 szoftcsoppereket. A 800-as is kezd elmászni árban, 1.4-1.5 alatt nagyon ritkán hirdetnek. Én is licitharcot vívtam érte májusban.
Talpad tolja le a menetszél a tartóról
a legkisebb nyom vályú elviszi a széles kereket
eleje könnyű
soroljam még?
http://youtu.be/bY16ZtLYTG8
De mint írtam nem mindenképp HD, mivel nekem túlárazott, egy szebb VS 1,4 vagy VN 1,5-1,6, XVZ1,3 is ugyanúgy megfelelne. (és jóval olcsóbbak) De pl. a VN800 is tetszett.