Szerintem napi 200 km körül kellene tervezni tényleg kényelmesen meg meg állva nézelödve viszont akkor nem jutunk messzire ha egy hét az intervallum. Ausztria, Szlovénia, Transalpina... Ha több az idő 10 nap, vagy két hét mehetünk messzebb is.
Én már évek óta el szeretnék menni Szicíliába, de qrva messze van, még lefelé direktben is ezeöccá', körbe meg 2000+.
Talán a horvátokon vagy szlovénokon át a Pó völgybe és a tengerpartra le, az teccene.
Persze az Alpokban is sok hely van még, ahol nem voltunk, de a jók már ott is csak messzebb.
Nem, de ebből is látszik, mennyivel jobb a Szimó (ezért vettem azt annó 😁) mert akkor a VFR 50 havi volt, most uaz a VFR csak 2 havi 😅
Egybként 2 Szimóm volt, mindkettőt többér adtam el 1 év után, mint amibe újan került - de ha mostanáig vártam volna, még nagyobb kasza lett volna 😅
Talán a horvátokon vagy szlovénokon át a Pó völgybe és a tengerpartra le, az teccene.
Persze az Alpokban is sok hely van még, ahol nem voltunk, de a jók már ott is csak messzebb.
Boldog karacsonyt!
Egybként 2 Szimóm volt, mindkettőt többér adtam el 1 év után, mint amibe újan került - de ha mostanáig vártam volna, még nagyobb kasza lett volna 😅