84-ben? 84-ben bőven volt még az utakon sima sárga nem halogén, max. nem figyeltél. (pl. apám izzókészletében is volt, de még nekem is vannak olyanok valahol)
Egyébként ez(ek) a Mitsubishimben voltak mikor vettem (98-ban), abból maradtak meg.
Az meg hogy mások mit használnak/csinálnak...annyira már szerintem ismerhetsz. 😼
Nem tudom hogy mi a bajod a sárga izzómmal, már 24 éve ezt használom. (legutóbb vettem észre, hogy a fényszóró része kiégett, szóval lassan ki kell cserélni)
Tényleg elég következetes volt. Az év bármely napján lelövette azokat akik csak rosszul néztek rá. Ehhez rendíthetetlenűl tartotta magát az biztos. Ki is nyírtak az ő uralkodása alatt vagy 10 millió oroszt. Egy igazi hazafi volt. Több szovjet halt meg akkor, mint a 2.világháborúban.
Kim is odakötötte nagybácsit az ágyú elé, mikor annak valami nem tetszett... meg mintha az asszonyt is kicsináltatta volna, annyira nem követem. Szóval ezen a szinten (azé' a kicsi pézér 😁) egy rokon gyilkosság befér.
A, mindket fia alkalmatlan lett volna ra es a KB-s apparatcsikok ketto perc alatt csinaltak volna ki oket. :D
Jakov mentalisan nyomorek volt, mert ugy nott fel, hogy az apja szarba se nezte, a masik fia meg egy semmirekello volt, aki csak azert uszott meg mindent, mert Dzsugasvili volt a vezetekneve :)
Paulust kertek cserebe, majd amikor Sztalin azt mondta, nem ad tabornokot egy hadnagyert, akkor Hitler unokaoccset, Leot akartak a nemetek. Sztalin azt is visszautasitotta.
Kegyetlen ember volt, de idonkent eleg kovetkezetes tudott lenni.
Egyébként ez(ek) a Mitsubishimben voltak mikor vettem (98-ban), abból maradtak meg.
Az meg hogy mások mit használnak/csinálnak...annyira már szerintem ismerhetsz. 😼