jól fest :)
én némi építési maradékot akartam elvinni a biokomhoz pár éve. megpakoltam a corsa hátulját, de nem tudtam kiállni a kapun...
majdnem a felét ki kellett vennem, kiállni, aztán visszapakolni
szerencse, hogy kb 1 km-re kellett csak vinnem. kormányholtjáték érzete ötszörös lett, és állandóan kipörgött a kereke (1,2 45 LE)
Sanyám biztosan ismersz már annyira hogy nem rosszindulatból kérdezem de hány éve használsz ilyet hogy megállapítsd, "ez egy nagyon jó kis túramotor" ?
Mert én pl. gyakorlatilag semmit sem tudok róla, még csak nem is láttam ilyet közelről.
Persze beszéltem már olyannal aki hallott már róla dolgokat és olvastam is róla tesztet amit valaki megírt.
Ez egy nagyon jó kis túramotor. Ennyi pénzért meg főleg megéri. Persze ha nem lóg ki a bele. Ez egy vízhűtéses injektoros túramotor.,nedves tengelykapcsolóval. Tehát nem az a csörgő kígyó száraz kuplunggal.
"..........A HIRDETÉS NEM MINŐSÜL AJÁNLATTÉTELNEK, A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK" Azaz amit a hirdetésben ilyen kiválóan megfogalmaztunk, majd jó hosszan leírtunk az addig igaz, amíg ki nem csengetted a vételárat.
én némi építési maradékot akartam elvinni a biokomhoz pár éve. megpakoltam a corsa hátulját, de nem tudtam kiállni a kapun...
majdnem a felét ki kellett vennem, kiállni, aztán visszapakolni
szerencse, hogy kb 1 km-re kellett csak vinnem. kormányholtjáték érzete ötszörös lett, és állandóan kipörgött a kereke (1,2 45 LE)
2: 400 kg padlólap: 80 eFt
seggén csúszó autóval hazamenni másik városból: megfizethetetlen!
Mert én pl. gyakorlatilag semmit sem tudok róla, még csak nem is láttam ilyet közelről.
Persze beszéltem már olyannal aki hallott már róla dolgokat és olvastam is róla tesztet amit valaki megírt.