Valamelyik nap bejelzett a keréknyomás. Persze pont akkor, mikor vittem a lányom a buszhoz egy másik városba, meg esett is ránéztem, láttam, nem ül a felnin, akkor mehet Aztán persze felfújtam.
Most nyári csere van, megnéztem jobban, találtam némi gyanús jelet, de tanácstalan vagyok, mi történhetett...
Nekem se realitás... ha az lenne, már itt állna a garázsban
A Tigeren qrva jó ülés esik, bár Ábrusnak magas lenne, de mégsem akkora böhöm, mint az új GS. Keskeny, könnyednek tűnik... még a 600as V-Strom volt ilyen kezes (persze csak állva próbáltam, de lejön már pár dolog úgy is)
Igen a teljes csend az segít..de ha kiterjeszted a szabályt akkor a család többi tagjának hallgatása is elősegíti a gyógyulásod, végső esetre meg azért ott a jelbeszéd
Lacikám én az ilyeneket meg sem nézem. Maradok a realitásoknál,bár jelen helyzetben még a Corsaco is erős túlzás lenne. Egyébként nem gondolkozom motorvásárláson,csak szeretem nézegetni őket.
nem volt véletlen a hasonlat. A 122 Nm nem gyenge adat, de amit néztem teszt ott alapjárat körül hajlamos volt a lefulladásra, konkrétan nem tudtak vele szűken megfordulni, mert lefulladt.
Most nyári csere van, megnéztem jobban, találtam némi gyanús jelet, de tanácstalan vagyok, mi történhetett...