Ez saját... 8-as lemezből meg 1"-os csőből van mindene, ami terhet kap, a kerék 800 kg/db teherbírású. Direkt 80-100+ kg-os dolgokra méreteztem, amiket enélkül már nehezen mozgatok egyedül.
A lépcső útban van az új falnak, át kell forgatni.
Oda én is mennék! Próbáljunk még toborozni? Akár mehetünk ketten is, ha nem jön más... végre akkor nyerhetek egy qrva ájfont mert a mostani telóm akkuja már nem bír 1 napnál többet lájtosan használva sem (meg amúgy is vagy 5 éves)
Én festek... de előtte még falazok is (Rigips válaszfal) utána kicserélek 3 ajtót tokostul, majd a padlólapot is felbontom - lerakom, átfordítom az emeletre menő lépcsőt. Eddig a nappali, utána jön a konyha, utána a háló. Ehhez mindent ki kell pakolni
Legelőször csináltam egy ilyet, egy du ráment ugyan, de segített sokat. A keréken kívül minden maradék anyagból
Sok lenne ez, te már fél üveg verestől is be tudsz rúgni!
Inkább helyben kéne meginnunk, ahol gyárccsák a képen van észak-Olasz, dél-Francia, szicíliai, görög, osztrák (ill. rajnai)... de akkor úgy néz ki, idén csak erdélyi pálinka lesz?
Én meg szephézagot ellenöriztem,és elfogyott a hézag a szivósoron.
Nappal meleg volt,és hidegen kell ellenörizni a hézagot, ezért ilyenkor van rá jó idö.
Én is qrvára örülök, mikor másnap megjön a rendelésem... de 10 éve, mikor emiatt sorvadt el a vidéki kisker üzletem (amit 15 év alatt futtattam fel), akkor nem örültem annyira.
... de a jó oldálát nézve: legalább nem kell annyit dolgoznom!
A lépcső útban van az új falnak, át kell forgatni.
Akkor most már nem lentről felfelé, hanem fentről lefelé fog jönni a lépcső.
Legelőször csináltam egy ilyet, egy du ráment ugyan, de segített sokat. A keréken kívül minden maradék anyagból
Hátha érdekel itt valakit egy FZ6 oldaltáska tartó:
https://www.kepesmotor.hu/moto...
Nyeregtáska is akad hozzá:
https://www.kepesmotor.hu/moto...
Köszi
Inkább helyben kéne meginnunk, ahol gyárccsák a képen van észak-Olasz, dél-Francia, szicíliai, görög, osztrák (ill. rajnai)... de akkor úgy néz ki, idén csak erdélyi pálinka lesz?
Nappal meleg volt,és hidegen kell ellenörizni a hézagot, ezért ilyenkor van rá jó idö.
... de a jó oldálát nézve: legalább nem kell annyit dolgoznom!