Hát egy szupermarketes fosch, sokat nem kell várni tőle. Az én alapszintű kínai légkulcsomra is 680 Nm van írva, de sztem nem nyom annyit*, de amit tud, az legalább elég volt eddig mindenre. Az alufelnit egyébként max. 100-120-al kell meghúzni, ennyit a TC-s szagember gárdáról
Még nem próbáltam olyan német autót, amiben CVT váltó lett volna. Az a japóknak egy becsípődése A németeknél mostanában a DCT dívik, az a dupla kuplungos, az elég szépen vált (VW gruppe, Merci) a BMW-nél hagyományos 8 gangos van - az vált a legszebben
Üdv mindenki....
a 2.0 diesel Outlander abban az évjáratban , a vw pdtdi motorral szerelt. Híresen rossz autószerelők szerint, de ha az olajszivattyú 6szög meghajtására oda van figyelve lehet jó. Létezik belőle peugeot is, 4007 néven, ott a japán kasztni a peugeuot 2.2 hdi motorral van összerakva (gyári rockfort fosgate hifivel is van :) ) A rav4 ebben az évjáratban meg a szintén legendás 2.2d4d motorral szerelt, szintén betegágy......
Tavaly ugyanebben a cipőben jártam, minden fellelhető irodalmat átnyálaztam.
Nálam az kiesett, a CVT váltó miatt olyan a gázreakciója, mintha egy vödör takonyba lépnél és igazából a RAV4-el is (csak) ez volt a bajom. A németek váltóit meg sem közelítik
Én kb. 30 m2-nyi padlólapot vittem haza a béjemvével... nem tudom, hány kg volt, de eléggé húzta a seggét, és hazafelé Szegedről nem is szedte annyira a lábát...
5 személy + csomag tele adriai túrán nem ült le ennyire
Az utóbbi hetekben pl. pár alkalommal kanyaronként 280 kilónyi Baumit zsákos vakolatot hoztam vele haza a franciásan puha rugózású csomagtartójában. (azért nem többet, mert akkor már a földön húztam volna a vonóhorgot)
Nekem jelenleg semmilyen autó ingerenciám sincs, annyi elég hogy működjön és ne kelljen vele foglalkozni. (erre meg a pözsó is jó, egyedül a rozsda ami nem tetszik rajta)
Én sem értem ez az Outlander mániát. Nálunk ritka kocsi, meg nem is akkora durranás (hamarébb vennék Toyotát) de ha neked ez tetszik..
Apropó, várnám a rajzot, már most cseszegetnek itthon, mikor kezdem a felújítást
Maga az autó (szerintem) rémesen néz ki belül és tűrhetően kívül, azaz finoman szólva nem tetszik. (bár a mostani újabb autók közül ami még tetszene, az finoman szólva sem hibrid)
Bár a nejem felvetette hogy mi is vehetnénk egy ilyet, persze elég hülyén néztem rá.
A "nekem is jó lenne" az elektromos hatótávra vonatkozott.
Èn mióta eladtam a zafirát nèzegetem megint az outlandereket.Vennèk is csak Diesel ès már fèlek tőlük.Felesègem rokonának van 4 ève csak dicsèri. Annak van egy barátja akinek szintèn van,az meg állandóan költ rá mert minden baja van.Mindkettő 2007 és 2 literes motorral,hogy van ez?
Nyáron mèg a Vivaro előtt szintèn akartam venni outlandert elmentem Nagybányára az autópiacra megnèztem 3 darabot ès mind el volt rohadva.Dániábol behozott autók voltak.
Szóval most is autóvásárlás elött vagyok,nem tudom,hogy a felesègemnek vegyek egy 5 ös golfot rövid 1,6 os benzinest vagy magamnak egy outlandert.A 4 és golf ami 1,6 benzin az megmaradna valameikünknek.
Szóval tetszik az outlander
*a ráírt névleges 6 bar-on. 7-en érezhetően durvábban nyomja
a 2.0 diesel Outlander abban az évjáratban , a vw pdtdi motorral szerelt. Híresen rossz autószerelők szerint, de ha az olajszivattyú 6szög meghajtására oda van figyelve lehet jó. Létezik belőle peugeot is, 4007 néven, ott a japán kasztni a peugeuot 2.2 hdi motorral van összerakva (gyári rockfort fosgate hifivel is van :) ) A rav4 ebben az évjáratban meg a szintén legendás 2.2d4d motorral szerelt, szintén betegágy......
Tavaly ugyanebben a cipőben jártam, minden fellelhető irodalmat átnyálaztam.
Az outlander is azért tetszett mert 7 szemèlyes.
ejej megint kiderült :(
5 személy + csomag tele adriai túrán nem ült le ennyire
Apropó, várnám a rajzot, már most cseszegetnek itthon, mikor kezdem a felújítást
Bár a nejem felvetette hogy mi is vehetnénk egy ilyet, persze elég hülyén néztem rá.
A "nekem is jó lenne" az elektromos hatótávra vonatkozott.
Nyáron mèg a Vivaro előtt szintèn akartam venni outlandert elmentem Nagybányára az autópiacra megnèztem 3 darabot ès mind el volt rohadva.Dániábol behozott autók voltak.
Szóval most is autóvásárlás elött vagyok,nem tudom,hogy a felesègemnek vegyek egy 5 ös golfot rövid 1,6 os benzinest vagy magamnak egy outlandert.A 4 és golf ami 1,6 benzin az megmaradna valameikünknek.
Szóval tetszik az outlander