Gondoltam rá de közvetlenül ott is belefagyhat a víz. Egyébként a kifolyó az túlfolyós tehát számoltak ezzel a problémával. Megnéztem most a túlfolyó is be van fagyva. Kitéptem most egészen nagy lyuk lett remélem az valami fűtőszál ami alatta megy.... Ha megint elkezd kiolvasztani megnézem.
A forgalmiban a pihenőnk is klímával,és infa panellal fűtött helység. Szerencsére van klíma,mert befagyna a valagunk. Kb 20-25m2 helységben van 5db 50x100cm-es infrapanel,hát önmagában egy kalap szar. 30 fokon van a termosztát,folyamat megy,a klíma 24 fokon de az is dolgozik egyfolytában.
Itt -7 fok van. Klíma szépen ketyeg 1kw-on kifűti a házat 20-24 fok van bent. Csak az a gond, hogy hiába van csepptálca fűtése ha az elvezető csőbe belefagy a víz... Erre még ki kell találni valamit. Nem lesz egyszerű. Valamit már kigondoltam.
Soltvadkert, -6,7. Telekomosok nem jöttek kedden net+Tv telepítésre, mert túl hideg van az optikai kábelnek, s 0 fok alatt nem csinálják. Érdekes, ezt sehol se mondják a reklámokban. Télen egyáltalán minek ajánlanak szolgáltatás telepítést felénk? :D
Akkor nem is kell a hőszigeteléssel bajlódnod - az én garázsomban is 4-5 fok közt mozog. A 6 cm-es panel elvileg a 30-as lyukas téglás falnál is jobb. Sajna a nyugati-északi oldal az tömör egytégla vastag, sztem az rosszabb (ill. az rontja le) meg a toló ajtó miatt vannak ujjnyi rések az elején.
A csajmotor 80.000-re semmi a DL 260.000-éhez képest