Akkor új autó volt, most meg olyan, ami 5x megkerülte a földet, egy évtizedig ment, és már 2x leváltották a típust (a 3. váltás küszöbön) vagyis elavult.
Hiába teljesen ép, sértetlen, és jó, már nem új - szóval elhasznált
Nyugi, hiába van pereme, akkor is állni fog alatta a hólé... Van egy ősi szokás, mely szerint leverjük a lábunkról a nagyját, mielőtt beszállunk sztem többet árt a gumiszőnyeg, mint használ, mert ugye csak bemegy alá, meg a pára is kicsapódik az utastérben, az is ott köt ki - viszont kiszáradni meg nem tud a gumitól, hiába fűtesz rá, ázik a padlólemez a vízben egész télen.
Mikor még öreg autóm volt, azt gondoltam, persze, befolyik a víz aztán mikor újak lettek, és ugyanúgy tocsogtam, rájöttem, hótálca Nekem szövet szőnyeg van télen is.
Jön a hó este de nincs szívem csapatni vele.
Tegnap lent volt eredetiség vizsgán és van szerelő meg műszaki állomás is. 5700ft ot megért egy teljes átvizsgálás. 10000ft os 3 tételes hiba összesen.
" a bömbin lesz 4,5-5M minusz, de azt gyakorlatilag elhasználtam 11 év alatt."
Ne bassssz! Alig mentél vele 200e-t, kb annyi is van benne és elhasználtad? Akkor szerintem ne csak a fordot kerüld el, hanem a bmw-t is.
A sofőr gumiszőnyegét sztem szabd bele, mert így elég cigány, és menetközben úgyis még fentebb rugdosod - és 1ccercsak azt veszed észre, hogy nyomja helyetted a gázt
A kuplungot is meg tudja zavarni, ha aláakad a pedál
Hiába teljesen ép, sértetlen, és jó, már nem új - szóval elhasznált
Mikor még öreg autóm volt, azt gondoltam, persze, befolyik a víz aztán mikor újak lettek, és ugyanúgy tocsogtam, rájöttem, hótálca Nekem szövet szőnyeg van télen is.
Tegnap lent volt eredetiség vizsgán és van szerelő meg műszaki állomás is. 5700ft ot megért egy teljes átvizsgálás. 10000ft os 3 tételes hiba összesen.
Ne bassssz! Alig mentél vele 200e-t, kb annyi is van benne és elhasználtad? Akkor szerintem ne csak a fordot kerüld el, hanem a bmw-t is.
A kuplungot is meg tudja zavarni, ha aláakad a pedál