Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 hengerrel? 4-el 31 perc lett volna csak
igen? mondtam én bazmeg ezt is.. neeem?ha megy ennyi ideje akkor nagy baj nincs..
a bőr nyílt szét baszod nem a koponyád. ne készíts ki bazmeg
Jobbuást, Nekem is annó szétnyílt a koponyám, kapoccsal kellett összefogatni, még mindig nincs ott hajam, ahova betették
Ja a lényeg. Kell keresnem bontott 250-es kuplungkosarat. Azt mondja a Zoli, hogy a nagy kuplunk tárcsám ami 6 (vagy 9) szegeccsel (csavarral)van rögzítve, az van elkopva és attól csattog így. Hidegen jobban, melegen kevésbé. Meg, hogy a karbisort sem ártana cserélni, a fogyasztás is kedvezőbb lenne. Úgyhogy most keresek gyorsan ilyen kuplung izébizét a fedél alá, meg karbisort. Úgy megörültem a hírnek, hogy 42 perc alatt hazaértem Gödről - Pesterzsébetre
Jajj baszod. Hát Titeket végig olvasni...többször hangosan felröhögtem Na voltam Göd-ön Zoltánnál. Ő egy igazi szerelő. Egyből azzal kezdte, hogy ennek a motornak semmi baja. Pedig még nem is kérdeztem semmit
Mikor lesz FZR találkozó?
Majd berregtetem az udvarban - szomszéd fog örülni (a rövid Sebring nem hazudik )
Ráfér egy kis karbantartás, tisztogatás, eddig hozzá sem nyúltam, itt a szezon
A tükröt le kell cserélnem, mert 160 felett elmozdul a menetszéltől, szar gagyi műanyag, meg kicsi is, széles vállam is beletakar
akkor valakinek menni kéne a motoroddal,nehogy berozsdáljon... :)
Afféle szólás-mondás
Kb 6 cm hosszú, fél centi széles nyílás, közepén piros, kétoldalt meg szőrös... teljesen hasonlított egy muffra
Jobbulást. De mi az hogy szétnyilt a ragasztásnál, pinokió?
Szasztok.

Itt az idő száraz, motorozni nem tudok 1 hétig minimum. Tegnap du. beqrtam a fejem egy vasba, szétnyílt a ragasztásnál, össze kellett varrni. Most nem tudok sisakot venni
Legalább szerelgetek kicsit, lóg 1-2 kábel, átnézem a villanyt rajta.
KÖzért után nem volt usgyi mert annyi jard mászkál mogyoródon a verseny miatt.
Megyek is beizzitom a vasat. Kimegyek közértbe aztán usgyi.
Süt a nap vazze miért szar? Megyek gurulok is 1 et most azonnal.
Miért szar?
szar reggel
Jó reggelt.
Na tényleg mentem
Mondja ezt az akinek akkora karburátorai vannak hogy elég benzincsőből vágni egy-egy darabot a megkeményedett szívócsonkjai helyett! (nemhogy Ikarus vízcsőből)
Vagy itthon a mia. 1 henger díesel
Nem lesz gond,le van zsírozva.(tanultam)
Na csá DR fanok!
Kútnak? De az is jó. Igaz nekem az SV nem gyere be.