Nekem is van 6x24-es kínai, teljesen rendben van, a tömege is Kínaiból a könnyebb cuccot szerintem nem is éri meg feltenni rugósra, mert szétkapja. Nem tudom hawke-t néztél-e már az minőségben azért jobb és az ára sem a csillagos ég. Nekem is van, azért is merem ajánlani.
Nagyon termékeny hétvégénk volt.Kijavítottuk tesommal a műhely tetejét,tegnap a barátomnál voltunk 42 körtefát ültettünk el,ma délután kifugáztuk a cserépkályhánkat. Jól elfáradtam,holnap kezdődik hat nap meló.
képzeld a suzi most volt eredetvizsgán Andival, ott fog műszakizni is a kocsi nemsoká. Alá nézett a fószer és azt mondta ez teljesen rendben van simán átmegy nem rohad. Ahogy a Sanya mondaná jó kis autó kéne de nekem sajna kevés volt már szerettem jó volt.
Én láttam ilyet most a múlt hónapban a szerszám expón, de az Beta volt, és 150 eFt - de azok biztos hülyék, hogy csak annyiból tudták kihozni, mikor a kici kínainak sikerül 20 USD-ből is, és még el is küldi frííposttal
Sajnos ezeknél a korrózió a legfőbb probléma de állítólag az e46 rosszabb ebből a szempontból. Viszont jó autó nagyon nem kéne Honda pedig azzal nincs ennyi gond.
Biztos kínai, bár vagy 6 éve vettem, és jól műxik, teljes nagyításon tompul csak el kicsit. Manapság 200 alatt nincs jó cső, vagyis kb. drágább, mint a puska... és annyit nekem nem ér. A dugattyús légpuskák úgyis szétverik mindet
igen valahogy éreztem, hogy ezért. A CLG mindemellett remek, alkatrészben mondjuk nem egyszerű az utánpótlás, de 10-m-re nyílt irányzékkal kis tömegével remek ifjúsági. Jól járt vele a haver, mert 6 év múlva minimum ugyanazért az árért el tudja adni ő is, főleg ha vigyáznak rá.
A bushnellből a kínais van meg?
CLG az ugye CO-s, és kicsit nyűgös volt 2patronnal is, mindig verseny közben fogyott ki - de a legnagyobb baj az volt, hogy mivel PCP rendszerű, FWB700-akkal meg Walther LGR-ekkel indultam egy kategóriában... ragozzam tovább?
Haverom kérte, hogy adjam el neki, a lánya 10m-es lőlapos lövészetben egyre jobb, ez arra való pont. Többet kaptam érte, mint amiért vettem 6 éve... egyébként jó volt vele lőni, pontos nagyon.
Rosszul olvastam,úgy értelmeztem,hogy nyomaték kulccsal ennyi!!!
Ennyi pénzért ilyet!!!???
Nagyon olcsó,ahhoz,hogy jó legyen.
A bushnellből a kínais van meg?
https://www.youtube.com/playli...
Haverom kérte, hogy adjam el neki, a lánya 10m-es lőlapos lövészetben egyre jobb, ez arra való pont. Többet kaptam érte, mint amiért vettem 6 éve... egyébként jó volt vele lőni, pontos nagyon.