Ha ki van kötve a működtetés akkor lent a torlólemezt kb. 3/4-es nyitás körül érdemes rögzíteni, annál úgy ahogy normálisan használható. Ha teljesen nyitva van, akkor "lent" egy bazi nagy gödör van kb. 5e-ig ahonnan már kezd normálisabban húzni. (ha meg zárva van akkor pont olyan mint eddig volt, azaz 6e felett nem akar menni)
De az exupot megcsinálni kell és használni, kikötni csak "ideiglenesen" szokták. (vagy kell rá egy exup nélküli rá való komplett rendszer, azzal szintén jó lesz)
Lopás? Azóta lettél ilyen erkölcsös, mióta nem zsebbe kapod a fizetést? Egyébként mikor nekem ilyen kicsi bizbazokat csináltak, azt mindig hulladékból - nagy műhelyekben az mindig van. Az anyagot eléggé nyilvántartják, a hulladékot nem, szóval még "lopni" sem kell. Legutóbb meg fizetős munkához is én vittem anyagot, úgy mindenkinek 1ccerűbb volt.
én még sosem vásároltam vissza egyik motoromat/autómat sem....
De az exupot megcsinálni kell és használni, kikötni csak "ideiglenesen" szokták. (vagy kell rá egy exup nélküli rá való komplett rendszer, azzal szintén jó lesz)
Az exapról a szerelő csak az egyik bovdent kötötte ki.a másikat is kiiktattam most már nagyon szépen megy.köszönöm a segitségeket.