Sanyám ha hosszabb távra tervezek egy használós géppel akkor veszek egy komplett motort. Az itt levő cuccok 99%-át teljesen felesleges megvenni egy olyan géphez, ami csak a garázst díszíti. (mellesleg akkor ment utoljára a géped amikor elvittem eredetvizsgálatra, azaz összesen mentem vele kb. 20km-t amióta megvan)
18-as hátsókerék, kábelköteg, gy.elektronika, selejtes féktárcsa, komplett hengerfej (itt a képen csalós mert ez csak a vezérműtengelyek-emelőtőkék háza, a h.fej nincs alatta) generátor, önindító, szabadonfutó, kuplung, vízpumpa, csövek, stb. van nekem is. (csak FZR-rel foglalkoztam a legtöbbet)
És kapaszkodj meg Sanyám........a motorod színére festett üléstakaróm is van.
Ha hosszabb távra tervezel a Frézivel,akkor 60e ft az összes motyóért nem sok. Elnézve üléstakaró is van benne,azt is akartál régebben. Lehet jól jönnének ezek a cuccok a későbbiekben.
Rendes srác ez a Fábi hogy felhívja rá a figyelmem.
Majdnem olyanok a trafók csak hosszabb rajtuk a kábel. De minek neked 30 éves nagyfeszültségű alkatrész? (az olyat már kidobni kell, nem megvenni)
Ha trafó kell akkor ilyet kell keresni, ha lehet akkor még olcsóbban: https://www.ebay.com/itm/2000-... vagy FZ6-FZ1-ét (CSAK bontott gyári Densot szabad megvenni mint ez is , az új utángyártottat nem. Sanyáén ~1000km után meg is nyekkent az egyik, pedig elég drága volt)
Eladó a képeken látható alkatrészek Yamaha FZR1000 Genesis 1987-88-hoz(csak amik a képeken láthatók,semmi más nincs!),egyben vagy külön-külön is. egyben kedvező, 60e.ft-os fix áron. vagy darabonkénti árakért telefonon érdeklődj !! Érdeklődni csak telefonon : 06 20 négy -62 nyolc 237. pestmegye-észak
Te vagy a tudója. Biztos úgy is van.
18-as hátsókerék, kábelköteg, gy.elektronika, selejtes féktárcsa, komplett hengerfej (itt a képen csalós mert ez csak a vezérműtengelyek-emelőtőkék háza, a h.fej nincs alatta) generátor, önindító, szabadonfutó, kuplung, vízpumpa, csövek, stb. van nekem is. (csak FZR-rel foglalkoztam a legtöbbet)
És kapaszkodj meg Sanyám........a motorod színére festett üléstakaróm is van.
Majdnem olyanok a trafók csak hosszabb rajtuk a kábel. De minek neked 30 éves nagyfeszültségű alkatrész? (az olyat már kidobni kell, nem megvenni)
Ha trafó kell akkor ilyet kell keresni, ha lehet akkor még olcsóbban: https://www.ebay.com/itm/2000-... vagy FZ6-FZ1-ét (CSAK bontott gyári Densot szabad megvenni mint ez is , az új utángyártottat nem. Sanyáén ~1000km után meg is nyekkent az egyik, pedig elég drága volt)
Neked valami ötlet? Hol kéne összejönni?
És mit szólnál az őrséghez?