Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motorline ba egy sidi csizma volt 40erre leértékelve 60rol kb ennyi
kékholdnál szokott jó gumi akcio lenne,
szeptemberbe volt egy jo, azt sajnálom hogy kihagytam, ill nem értesültem róla,,,
bázis motorba is voltak leértékelések, de azok nem fogtak meg
Láttál valami jó szezonvégi akciót?
megjöttem a körútról! persze motorral
voltam motorline ba, kékholdnál, motorbázis nál, meg olajshopban is
kellett már ez a kis motorozás , meglepő volt amikor induláskor kicsit odahúztam és elkezdett emelkedni az eleje, nem gondoltam volna ilyen hideg körülményekben is előfordul keményre fújt gumival

láttam fejidomokat,kormányt meg egyéb kiegészítőt is a fazerhez
Te Jim! olyan sokat vagy távol e hazátol, hogy a motorod be se fog indulni
Nocsak Címeket kérek és időpontokat

Üdv:Jim-X
itt minden csak Jim en múlik
Meglesz az,nem kell félni! De át kell építeni kicsit...arra is kell majd a lé!
Na jó,azt már tudod,hogy hol kell vásárolni....de egyéb "elfoglaltságok" helyét is ismered? Vannak ötleteim.
És hol van a Kabe? Vagy azt Karu levédette?

Amúgy kemény valutáért dolgozom, faszom se akarja beváltani, de kénytelen leszek otthon...

A szállodai szobámról nem rakok képeket, mert beszartok

Bementem az adidas boltba, kb akkora mint itthon egy kisebb tesco Vagy mint egy decathlon kb. Faszán vannak bennt még internetes számítógépek is, meg ilyen tesztfelmérő gépek (egylábon kell állni rajta, meg ugrálni, meg ilyenek )

Már nem először vagyok itt, szóval tudom hova kell menni a magamfajtának vásárolni

inkább este mondj egy imát a 750nek miatt, látom Jim sokat dolgozik értük
Muhaha!
kabbe! ,
Szevaaaaa Jim!

Becsüld meg Párizst mert nagyon jó hely,talán a legjobb!
Persze a Champs Élysées-n ne akarj sokat vásárolni,elég drága hely...de azért a kocsi jöhet,nem vagyok merdzsó párti...de egye fene! (Petinek ne hozz,kösz!)

Ám hogy keveredtél ki ide?Meló?
Na még ezt muszáj Az első képen látható az utca ahol fényképeztem Potom 530ezer euró volt az ára, lehet veszek kettőt, mingyá Ákosnak is, gondoltam...

Ez itten meg az én járgányom amivel itt Franciában tekergek

És ez lemaradt:

Üdv:Jim-X ( )
Szassztok!

Kis helyzetjelentés a Croissantzabálók felől :D

1. kép : Így néz ki Párizsban egy parkoló november közepén (charles de gaulle avenue eleje)
2. kép : A tesóból van sok itten, a legnagyobb az volt, mikor egy figurát láttam, aki lakk makkos cipőben meg öltönyben nyomta fz6-al és a bal lábfejére (a váltó miatt) egy rongy volt tekerve
3. kép : Ebből nem sok maradt
4. kép : Felhőbe burkolózott az Eiffel Szerintem jól nézki, nem?

Beszarás ahogy itt közlekednek az emberek! Pl. 4 sávos úton a belső kettőben a legbelsők balra húzódnak az eggyel jobbra lévők meg jobbra és közöttük suhannak a motorosok, akik kurva sokan vannak! Nagyon kell figyelni a tükröt sávváltásnál, bár szoktak dudálni néha, mikor jönnek ezerrel
az se rossz duma sárgát kérek akkor
nekem csak olyat mondanak ...hülye világ van
ha netán olyan forráshoz jutsz, ami kedvező áru, szolj!
pl szoktak nekem olyat mondani hogy "leesett a kamionrol" ,
Az még nem olyan biztos...vannak kapcsolataim
egy megoldás lesz látom, hajlítunk neked egy fajint
10 felett nem is kell.
voltam kormány nézőben ITT
14200ft
gyanús,gyanús...