Mindjárt 55e van az enyémbe félek is h rajtam marad... én is most (kedden) jöttem haza Erdélyből 4 nap 1500km. Idén már a 2. Erdélyi túra volt de még egyszer tervbe van idén.
Nemrégen értem haza Erdélyi túráról, 6 napot voltam oda, de csak 4-en motoroztunk, 1760 km lett a vége. Nagyon szomorú lennék, ha a szezonban már csak 500 km-t vezethetnék még, hogy kielégítsem a kilométerfétises vevőket, ha eladásra kerül a motor. De lehet jövőre nem is motorozok, hogy két év múlva beleférjen egy 2500 km-es olasz túra. Én alapvetően azt gondolom, hogy nincs baj azzal, ha valaki kevés kilométerrel keres motort. Azzal van baj, hogy ezen vevők köré lila ködöt lehet varázsolni külföldi alacsony kilométeres motorral (amiket itthon hirdetnek; mert ha saját magadnak hozod be, az megint más), amik olcsóbbak, mint azok, amikkel 50-et mentek. Ha tisztességes lenne a piac és az alakulna ki, hogy egy átlag 35 ezer kilométeres motor 1M (példa!), 20 ezer kilométeres 1.2M, 50 ezer kilométeres pedig 800e, azt mondom oké. De már kapsz 15 ezer kilométereset 800e-ért és azt érzed, hogy a tied több kilométerrel eladhatatlan, mert 600-ért csak nem akarod meghirdetni.
Szia! Tudnál kerlek segíteni, hogy pontosan hol lehet elerni azt az embert a lőtér mellett, és ki is ő? Valaha megvolt, de elvesztettem az elérhetőséget... :(
Megoldjuk.