Sziasztok!
Van egy 2008 évjáratú ABS-es FZ1 Fazerem törött állapotban ( balesetem volt vele).
Kérdésem az lenne hogy ilyenkor a "ronccsal" mit tudok kezdeni???
Köszi a visszajelzést! A napokban akkor felteszem csepptöltőre, 1 fix motoros eseményen kívül már nem fogom használni mostanában. Első pár évben csak ült a motorban, tavaszra így is pöccröff indult, de tavaly már csepptöltőn volt, és akkor idén sem marad el, ne veszítsen sokkal többet a teljesítményéből tavaszra.
Ma feltöltöttem az akkut. Mivel viszonylag rövid, naponta 2X20 km megyek a géppel.
Az a lényeg, hogy igazad van, nem bootol újra a km óra.... Nem vettem észre semmit a töltés előtti indításkor, de ami a lényeg, 10 volt alá esett indításkor. Remélem nem cserés, még gyári....
Köszönöm! Az lehet, hogy ahhoz, hogy mind a három cső beleférjen a gyűrűbe, kicsit erőszakoskodni kell? Mondjuk ezáltal meg is fogja... Igen, van jelölés.
Három csőnek kell lennie. Kiszellőzők. Ha felemeled a tankot, akkor kihűzódnak a helyükről. Egy négyzetes "gyűrűn" kell átvezetni őket,amiben szabadon mozognak. Sőt ha jól tévedek,akkor van rajtuk egy fehér jelőlés, hogy addig kell lehúzni a gyűrűben. Elvileg benzin is csöpöghet belőlük,azért van oda vezetve,ahova.
Fz6S 2005. A középállvány mellett három gumicső végének kell lennie - két vastag, 1 vékony? Eddig kettőt láttam, most három van. A két vastag úgy tűnik a tabk két oldaláról jön. És van ott egy fém szem alul, abba melyiket akasszam? Három nem megy bele.
Igaz hogy a régebbi modellen, de nekem is volt ilyen jelenség, pontosabban olyan, hogy alapjáraton ketyegett és rányomtam a refit, akkor a műszerfalam újraindult, valószínű túl alacsonyra esett le a feszültség... hogy mi lett vele nem tudom, mert akkor adtam el :)
Motor kiszerel, új radiátor, aztán mehet a gokartépítés... :)
Van egy 2008 évjáratú ABS-es FZ1 Fazerem törött állapotban ( balesetem volt vele).
Kérdésem az lenne hogy ilyenkor a "ronccsal" mit tudok kezdeni???
Valakinek nincs elfekvőben 1998-2003-ig FZS 600-ra Top Case tartókonzol?
Az a lényeg, hogy igazad van, nem bootol újra a km óra.... Nem vettem észre semmit a töltés előtti indításkor, de ami a lényeg, 10 volt alá esett indításkor. Remélem nem cserés, még gyári....
Szóval szól hogy "houston van egy ki gond"