Hát nem tudom más hogy van ezzel de 16000 a két teleszkop szimering és olaj csere munkadíja.
Meg tudnám csinálni de ennyi pénzért nem állok neki kell a szerelőknek is a munka aztán ha nagyobb baj van nem találunk szerelőt mert tönkrementek.
Mindenki maradjon a saját munkájánál.
ha mégis te fognál a javításba (nem ajánlom, nem az az egyszerű kategória) vagy más csinálja, akkor is figyelj oda, hogy mivel 99,9%, hogy nem tudvalevő milyen olaj jön ki a szimmering cserés teleszkópból, ezért a másikból is le kell engedni az olajat és feltölteni ugyanazzal, hogy stimmeljen a dolog.
FZ6-ba nem tudom mi kell, FZ1-be 5W-s et tanácsolt a Yamaha szervíz vagy 7,5W-st.
Szia. Köszi az érdeklődést, nem volt gond vele minden oke, most kezdett szivárogni az olaj a telóból ,csak felkavartam itt a kedélyeket, mert elvittem pár dolgot megnézetni rajta aztán megoszlanak a vélemények, ha van türelmed visszaolvasni meglátod :)
akasztani? van középsztender, de oldalsztenderre is rá lehet borítani is kiékelni úgy hogy az eleje a levegőbe legyen.
az itt olvasottak alapján senkire nem bíznék még egy olajcserét sem :) szóval vigye szervízbe aki 0 tapasztalattal javíttatni akarja. a 90 a leírtakra nem rossz ár.
(én a teleszkóp javítással, tisztítással, molyolással egy napot el szoktam kefélni, szóval csak erre a munkanemre kérnék 90 munkadíjat ) de persze én fölöslegesen alapos vagyok, másnak ez pár óra...
sehol, egy liter Moto Cool (Motul) 3250 Ft :) most vettem kettőt plusz kell bele egy fél liter desztvíz, tehát kb. 6700 Ft a csere anyagdíja. Ennél persze van olcsóbb ami tényleg kijön 3000ből (és még marad is bőven) de én azt nem önteném bele
ez a szinkron dolog is érdekes, mivel a az egyik honda szalonban azt mondta a vezető szerelő cbr 1100XX-re nincs ilyen előírása a gyártónak és nem is csinálnak .
nem ismerem mireket.. csak úgy írtam,
egyébként ki van írva mi mennyi, nem kötelező épp oda vinni..
de sehol nem csinálnak szelephzag ellenörzést 4 hengeres motoron 5-10 ezerért föleg hogy 20 szelepes( legalább is az 1000-res)
hmm ezt még nem hallottam. Jó lenne tudni az okát. Bár ezzel szemben elég sokan használják gond nélkül.