Jó vágyálom.
De nem reális.
6000 euro alatt 2 d van a mobile.de-n.A 143-ból.
És a második már 5790.-ért van az első is 5390.
Ha azt nézzük hogy egy 100-as csak elhozni akkor bukik a 2 milla még ha tiptopp és semmit nem kell rá költeni.
Talán digóban.
Viszont az is kérdéses.Ott is 6000-től kezdődik.
és mégis fogy......mi két motort vettünk ott, a nagy csáberő a "hitelük".....nem banki dolog hanem szinte bemondásos, igaz elég gáz a számításuk viszont alig van feltétel.......ennyi.
RedBaron-ban van FZS is 1.5-ért... Nem tudom, mi az üzletpolitikájuk. Leírás szerint rengeteg motorjuk van, elég sok tőke állhat benne, ha nem a pörgetés a cél, hanem nagy haszon, akár jelentős tárolási idő mellett is.
Suri jo szerelő, elég furi a stílusa, nem nagyon barátkozós, magyarázós(lehet azért mert millió ember jár hozzá). Rengeteg motor áll nála, lehet pont a tied nem fog beférni és a milliméteres centizgetések ára lehet egy karc is. Nem is értem miért nem bérel,vesz egy nagyobb műhelyt....
Igen a yuasa annyival dragabb amennyivel jobb altalaban. De szerintem vegyel varta vagy hasonlo kategoria szerintem 3 evet el kell menjen.
Nezd meg a motoralkatresz.eu vagy zsu+- nal ezeknel szokott jo akcio lenni.
Miert olyan draga neked? Az en motoromba a varta 10800 korul van
2 hétig ja. Ráadásul az akksim is szarakodik, pedig tavaly márciusban lett véve új, igaz hogy 9 ezer ft os kínai, kivettem télen havonta feltöltöttem, de mikor most beraktam beinditotta, de másnap már nem. Lehet nincs feltöltve rendesen, de létezik h egy évig bírja és kuka? Yuasa az 27 ezer bele az tulzásnak tartom. Mi a véleményetek? Varta még jónak tűnik azt 13 e körül láttam, talán kibír 3 évet.
Nekem két motorom (unk) volt nála. Volt egy yamaha fz6n amikor vettük a kormányvégsúly karcos volt. Eldőlt, a sérülés nyomok is erre utaltak. Kicsit mindig húzott balra, új gumikkal is. Akárhogyan állítgattuk a hátsó kereket nem szünt meg a balra húzás.
Elvittük hozzá (többek közt teló olajcserére is) és elmondtuk neki ezt. Ránézett a hátsó kerékre az jó, és elő vett egy vizimértéket (???) Mi is meglepődtünk, hogy mit akarhat. A magasabb oldalával rárakta az első villaszárakra két helyen és mutatta, hogy billeg van benne 2 mm. Fellazította a villaszárak rögítését és beállította. És megszünt a húzás. Utána kipróbálta és úgy adta csak vissza.
Tegnap felkavartam a kedélyeket a 90 ezres javítással. Valaki adott egy elérhetőséget, gödöllőn Suri nevű srác, elég jó referenciái vannak, ráírtam elmondtam mi a helyzet, azt mündta 46 ezet ft anyag munkadíjjal együtt, és mindkét telo szimeringet cseréli, plusz hűtőfolyadék fékolaj, légszürő, és szinkron ellenőrzés. Azért fura nem h 2 motorszerelő között ekkora a különbség?
van egy eladó streetem.jövőhéten már vizsga is lesz rajta.