"karu" egy dunakeszi kollega. Mivel elég lanyha volt az érdeklődés a felvetésem kapcsán, nem írtam ki időpontot, helyet a koccra, de ő megtette , eddig 9-en jelentkeztünk rá, de remélem leszünk többen.
Jól megvan a gépezet! :D Úgy érzem olyan keveset mentem vele, és már 22 ezer van benne.
Demora nemtom megyünk -e.
Hétvégén tervezünk vmerre egy nagyobb túrát. De srác még csak most tanulgat, aki múltkor is velünk volt.
Amúgy jól motorozik, csak túl ovatos, de az sose árt. Én is ilyen vagyok!
Karu vezényletével már szerveződik egy Fazeres csapat a Demo-ra a motorozz.hu oldalon.
Találka: 2007-09-22.-én 11:30-kor Budapest, külső Váci u. Tesco parkoló
Idáig 9-en jelezték, hogy jönnek.
hali :) hát most 10.300 km körül van benne (7100-al kb. vettem), nemrég volt szervízen... faja-faja, de szlovákiában sztem betankoltam valami nem túl jó cuccot mert egyrészt zabálta mint az állat másrészt emiatt centizve értem haza Fehérvárról vele (úgy gurultam be a házunkhoz :]) pedig nem is mentem nagyon (120-150)...
demora nem tekerünk föl? ha szóllok az Attilának és ő is eljön akkor az +3 fazer :) Ha minden igaz onnantól két hetet szabadságon leszek és ha az idő is úgy akarja akkor gurulok egy jó adagot majd :]
Tied hogy van? :D
Nem akartam nyomkodni össze vissza ezért kérdeztem ezt az egy kombinációt!(hátha valaki már nézte a tulajok közül) Csak érdekelne hogy a kereskedő igazat mond e vagy sem és sajna nincs a közelbe márkaszervíz hogy beguruljak vele! Valamelyest utalna az elöző tulajra is! Néztem a manuálját de angolból annyira nem vagyok jó, 3 kombinációt találtam de nem probálom ki találomra mert elállíthatok valamit
aztán .... :-(! Azért köszi!
Pár hete mentem néhány száz kilómétert esőben. Nagyon szép tiszta volt a motor - felső része. De az alsó rész kb. 50-60 cm magasságig tiszta szutyok volt... Nem győztem áztatni azt a mocskot, mire lejött.
Hát nem tudom... még ha az eső nem is zavarna, az autós kollegákban nem bízom.... Pár csepp eső az üvegen, és már nem is látnak ki a.... Az autómat nem veszik észre néha, és ki akarnak lökni a sávból, pedig az nagyobb, mint a motorom...
TJ... hát ilyen időben nem egy nagy élmény motorozni... bár az eső legalább lemossa a plexiről a bogarakat aszem minden pozitívumot elmondtam erről az időjárásról
Nem véletlen, hogy nem mondják meg!
Semmi szükség egyetlen felhasználonak sem rá. Olyan adatokat lehet vele modositani, ami a motor müködésében hibát okozhat, föleg olyanoknál akik azt sem tudják, hogy mi-mit jelent.
A gomb nyomkodási kényszereteket, inkább, itt a számitogép elött éljétek ki.
szasztok,
ma voltm 10k-s szervízen és nekem is ezt a 10W40-es Motul-t öntötték a gépbe... tényleg jobbnak tűnik bár csak egy 5 km-t mentem vele, de szebben veszi 1-est is meg 2-est is (ugye ami kicsit döcögősebb szokott lenni) lecserélték még a fékfolyadékot légszűrő ki lett pucolva meg ilyesmik... 20k volt....
Gaga.... sztem a srác nem lehet parásabb mint én
Demora nemtom megyünk -e.
Hétvégén tervezünk vmerre egy nagyobb túrát. De srác még csak most tanulgat, aki múltkor is velünk volt.
Amúgy jól motorozik, csak túl ovatos, de az sose árt. Én is ilyen vagyok!
Karu vezényletével már szerveződik egy Fazeres csapat a Demo-ra a motorozz.hu oldalon.
Találka: 2007-09-22.-én 11:30-kor Budapest, külső Váci u. Tesco parkoló
Idáig 9-en jelezték, hogy jönnek.
demora nem tekerünk föl? ha szóllok az Attilának és ő is eljön akkor az +3 fazer :) Ha minden igaz onnantól két hetet szabadságon leszek és ha az idő is úgy akarja akkor gurulok egy jó adagot majd :]
Tied hogy van? :D
Az RRACE demora Fazeres csoport az alábbi helyen és időben találkozik.
Budapest, külső Váci u Tesco parkoló, 2007-09-22 11:30
Üdv,
T.J.
bezzeg én már körbetoltam egyszer az udvarban a gépet
aztán .... :-(! Azért köszi!
Semmi szükség egyetlen felhasználonak sem rá. Olyan adatokat lehet vele modositani, ami a motor müködésében hibát okozhat, föleg olyanoknál akik azt sem tudják, hogy mi-mit jelent.
A gomb nyomkodási kényszereteket, inkább, itt a számitogép elött éljétek ki.
ma voltm 10k-s szervízen és nekem is ezt a 10W40-es Motul-t öntötték a gépbe... tényleg jobbnak tűnik bár csak egy 5 km-t mentem vele, de szebben veszi 1-est is meg 2-est is (ugye ami kicsit döcögősebb szokott lenni) lecserélték még a fékfolyadékot légszűrő ki lett pucolva meg ilyesmik... 20k volt....