Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Már írtam a motorozz.hu -n is, hogy esetleg szervezhetnénk egy Fazeres csoportot a Demora. Már persze, aki jön. Innen ez érdekel valakit?

T.J.
Felhívtam a szervizt ha nemhiszed tedd te is billenytü kombináció + inditókulcs elfordítása csak nem mondják meg a kombinációt! :-(
Biztosan furi lesz elsőre. Minden lámpánál stoppie....
Okos emberek azt mondták nekem, hogy azt 2-3 évente illik cserélni (már a gumiból készültet) a biztonságos közlekedés szellemében... És lőn!
Van benne. Szerintem elfáradt a gumicső, elvégre nem mai vas.
Olaj van benne?
Remélem is! Most egy nagy kalap..... Szorítom-szorítom mire elkezd végre lassulni, a betét nincs annyira elkopva, de azt is lecseréltetem.
Nem lehet.
Óvatosan az első km-en vele, sokkal határozottabb lesz tőle. Egy ujj elég hozzá.
Úgy legyen! A héten meglesz a fém fékcső is (remélem).
Már a "Motul" mint olyan. Nekem 300W van benne. Az 15W50
Jó lesz az...ne aggodj!

Az 5100 Ester 10W40, a motorodhoz előírt typusú olaj, eddigi tapasztalataim alapján jobb a váltónak.
Igaz! Már meg is jött. Kérdés, hogy beválik-e? Motult még soha nem használtam.
Te 5100 Estert rendeltél, igaz?
Há nem, mert az enyimé kerül fele annyiba.
ha a tied 2szer olyan drága,akkor jobb is,legALÁBB 2SZER OLYAN JÓ!

Nem is, mert csak az az olaj jó amit én használok bibibíííííí.......
asztat olvastam, egy okos tudor írta amit olvastam másik fórumon, hogy jobb az az olaj amit Ő használ, mint amit én használok, hiába kétszer sokkal többe kerül de asztat mondta a ember hogy az 100-szor jobban ken, és váltani is lehet, sőt jobb vele. Ez valóbban így lehetséges? Ugye nem is?
Sziasztok! Tudnátok segíteni hogy lehet a digit órával lekérdezni hányszor volt az oldalán a moci?(valahol olvastam hogy lehet)!
Nem számoltam.... el voltam foglalva egyéb dolgokkal...
1 hete volt meg a szerkezet, és még csak ismerkedtünk...
Ott sok az egyenes, sokat kell fékezni. 5x-6x/kör akár.
50-es is tud menni... de nagyon...
OK, köszi a tippet. Ki fogok nézni. Euroringen voltam egyszer tanulni. Csak hát mindig időhiányban szenvedek...
Évente ráncfelvarrások? Van már belőlük vagy 6 féle........
Na de, az ébredés előtt is jól futkározik ám!
Csak onnan rohanni kezd, aztán meg fentebb vágtázni......
Én is szeretnék egy egyenletes nyomatékgörbét és lehetőleg jó magasan a diagrammban!