Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy BT021-et teszek fel - ha találok egyáltalán. MO-ra nem túl gyorsan kerülnek be az újdonságok...
na... majd képeket/árat/véleményt a pacskerről
mondjuk a számla az már csak ilyen sajnos... nem kell neki update menü mégis fogy...
Másra nem nagyon. A hátsóban van egy darab fém: reggel vettem észre, de szombat óta nem eresztett, szóval nem lyukas. Mindenesetre a héten csere. Az egynelegem nem örül...
eldurrantani még biztos jó lesz
Hozd el, megnézem.
Nekem van egy 14000-es BT020 garnitúrám, ha érdekel. Még van benne potenciálisan 1000 km.
Elsőt-hátsót cseréli? Km mennyi van benne?
kollégám a Macadamot Banditán használja. Nagyon utálja, mert csúszkál. Mos cseréli le.
feladtam... lekentem a masinát, lepucoltam, letakartam aztán majd jövő héten remélem jobb idő lesz.
Kerestem, nem fikáztam, ilyet használok, nekem tökéletes.
vigyél magaddal gumicsónakot, és karúszót a kis Fazernek
én azért megpróbálok még ma eljutni fehérvárra
szerintem ma max salakmotorozni lehetne itt a környéken, visz mindent az ár (eső)
Krisztián!

Te a múltkor fikáztad vagy kerested a Misi Macadam gumit? Találtam a Spirronál. Csak ez egy drága hely...
http://www.spirro.hu/michelin/...
gondolom repülőnapra
én nem vagyok akkor repzi fan
tol a fazer is rendesen
kellene mennem Fehérvárra vasárnap este mert hétfőn hajnalosban dolgozom... a sráccal akivel vasárnapra dumáltam a karikát azt beszéltük, hogy lehet elmegyünk Kecskemét fele, de még konkrétat nem beszéltünk meg vele sem...
hát nemtom még mi lesz, de kerülhetnétek erre is
Mondjuk te vasárnap már melóba mész?
NP.
Köszi a gyors és szakszerű intézkedést.
TeeJay légyszi dobd már fel még egyszer a Honda nap linkjét. Köszi.
hali... oks, en szerintem majd egyet megyek szombaton is meg vasarnap is
vasarnap akar johetunk fehervar fele... dolgoznom kell ugyis jonni es akkor itt maradok
Sajna nekem most a szombat tuti nem jó! Esetleg másik nap...
tavaly sokkal jobban döntöttem, meg gyorsabban is mentem, azóta egy kollégámat kiütötték a nyeregből nyílt napon. a cégből én maradtam egyedül akinek még nem vot vízszintesen a motorja a pályán. szeretném ha ez így is maradna...
jobban tartok egy esetleges bukás következményeitől (motortörés+ruha+én) mint amilyen élvezetet adna ha már a peremig döntöm...