Másra nem nagyon. A hátsóban van egy darab fém: reggel vettem észre, de szombat óta nem eresztett, szóval nem lyukas. Mindenesetre a héten csere. Az egynelegem nem örül...
kellene mennem Fehérvárra vasárnap este mert hétfőn hajnalosban dolgozom... a sráccal akivel vasárnapra dumáltam a karikát azt beszéltük, hogy lehet elmegyünk Kecskemét fele, de még konkrétat nem beszéltünk meg vele sem...
hali... oks, en szerintem majd egyet megyek szombaton is meg vasarnap is
vasarnap akar johetunk fehervar fele... dolgoznom kell ugyis jonni es akkor itt maradok
tavaly sokkal jobban döntöttem, meg gyorsabban is mentem, azóta egy kollégámat kiütötték a nyeregből nyílt napon. a cégből én maradtam egyedül akinek még nem vot vízszintesen a motorja a pályán. szeretném ha ez így is maradna...
jobban tartok egy esetleges bukás következményeitől (motortörés+ruha+én) mint amilyen élvezetet adna ha már a peremig döntöm...
mondjuk a számla az már csak ilyen sajnos... nem kell neki update menü mégis fogy...
ehhez képest olcsó
Te a múltkor fikáztad vagy kerested a Misi Macadam gumit? Találtam a Spirronál. Csak ez egy drága hely...
http://www.spirro.hu/michelin/...
én nem vagyok akkor repzi fan
tol a fazer is rendesen
Mondjuk te vasárnap már melóba mész?
vasarnap akar johetunk fehervar fele... dolgoznom kell ugyis jonni es akkor itt maradok
jobban tartok egy esetleges bukás következményeitől (motortörés+ruha+én) mint amilyen élvezetet adna ha már a peremig döntöm...