nah mindenkihez a nagy kérdés:
top case-hez tartó konzol... mibe fájhat? Szeretnék venni egyet a közeljövőben, de eddig még akit el sikerült kapnom árat nem tudott mondani, csak annyit, hogy úgy kapta már a mocihoz... ötlet/honnan/típus/ár? :]
Gaga... amúgy meg majd akkor bemutatkozom mégegyszer
sajnos a neved nem tudom, pedig tuti mondtad
ahhoz képest, hogy új a moci, jól mész vele, majd belejössz, a motor meg jó partner lesz, meg a csapat is ideális
Gaga, szép volt jah... igaz, hogy láma voltam és paráztam mint az állat pár kanyarban, de tényleg jó kör volt... és még Yamaha fz fölény is volt :)
nah a fogyasztás meg úgy alakult, hogy tankoltam Kerekegyházán még pénteken... ott nulláztam a tegnapi kanyarral együtt 393 km volt amit motoroztam úgy, hogy még szekszárdon tankoltam 4,84 litert, aztán ugye Bonyhádon tankoltam 16,5 litert... az olyan 5,4 l-es fogyasztás
Majd azt a pár képet amit csináltál lődd nekem pls. raidolama@gmail.com
elérhetőségem meg... a telefonszámom tudod, mailem meg fentebb
2:30 Szekszárd Shell kút ott lesz a találkozó részünkről... 4-5-en megyünk... na azért dobok egy sms-t is mert szerintem addig nem olvasod a fórumot :)
Köszönöm a segítséget a plexi az 1000es fazerre megoldódott.Mindenki ijesztgetett hogy a boltban nagyon drága és hű meg há,aztán olvastam egy hozzászólást és a régi szentendrei (287) úton ajánlott egy boltot és ott a buborék 39,5 cmes volt 19.500ft és volt raktáron egyből 2 féle is.ugyan még nem tudtam kipróbálni mert tegnap esett,de 5 cmmel előrébb helyezi a plexit vonalát ami már most is előnyösnek látszik.Késöbb a tapasztalataimat is megosztom.
Gaga... hát holnap 2 fele megyünk és max. 6-ig, (számomra) ismeretlen irányba... remélem normális lesz az idő
majd valamit ki lehetne találni máskorra, bár az elkövetkező hétvégéim ugyancsak be vannak táblázva
üdv.
hát tényleg kb. 140-ig élet szagú a dolog onnan felfele meg már kapaszkodni kell... ruhán is múlik mennyire gáz a móka. 180-190 meg már kifejezetten tankra rábukós parázva kapaszkodós. Én spec. rakok rá plexit majd.
Nekem FZ6N-em van és teljesen megvagyok elégedve vele!
A szélvédelem nem sok, de igazából 120-130Km/h-ig nekem nincsen gondom vele! 186cm és 86kg vagyok a viszonyítás miatt! 182Km/h-val mentem vele eddig és ott már bizony kellett kapaszkodni rendesen!
Egy plexi sokat számítana, de ahogy mondod nekem sem tetszik!
Próbálj meg keresni egy olyan szalont ahol van ebből a típúsból teszt motor és próbáld ki élőben!
Kérdésem az lenne felétek hogy nagyon tetszik az fz6,ha a pénzem is összejön akkor szeretnék vásárolni egyet,viszont érdekelne hogy szélvédelemmben mennyivel jobb a fejidomos változat?Nekem a naked-mocik jobban tetszenek,de a szélvédelem szinte 0,amit egy plexivel lehet korrigálni de nekem az fz6n-re szerelhető plexik nagyon idétlenek,és ez nem jön szóba nálam,mert akkor inkább a fejidomos verzió!Szóval az a kérdésem hogy az fz6n-n meddig elviselhető a menetszél,és a fejidomos változat ennél mennyivel jobb?
Köszi előre is.
top case-hez tartó konzol... mibe fájhat? Szeretnék venni egyet a közeljövőben, de eddig még akit el sikerült kapnom árat nem tudott mondani, csak annyit, hogy úgy kapta már a mocihoz... ötlet/honnan/típus/ár? :]
Gaga... amúgy meg majd akkor bemutatkozom mégegyszer