...nem gondoltam kifejezetten valamelyikre csak úgy általában... szóltak a mocciról, hát olvassuk el. Meg van egy Givis kihagyhatatlan ajánlat is 34-ért, amit persze kihagyok, mert bár mutatós az oldaldoboz, és a nagy pakolhatóság erős luxus a motorozásban, de nagyrészt városban használom és a konzollal, doboz nélkül elég lehangolóan nézne ki. Ha meg a dobozzal próbálok meg előremenni a lámpához (ha egyáltalán sikerülne) elég csúnyán járna egy két autó. Az indexet is át kell pakolni ahogy láttam.
egy kérdés a topcase tulajokhoz: Jáccik valamit az utaskényelembe ennél a típusnál? Háttámasz érzés, nekidől, ilyesmire gondolok.
micsoda véletlen... szombaton én is tekerek a balcsi fele (Badacsony) és lehet egy másik fazeres kollegával... mondjuk csak valamikor délután érünk/érek oda, de úgyis útba fog esni Balatonfüred, majd végignézem a strandokat :)
Szerintem ha Fehérváron akartok találkozni akkor legyen inkább a Gáz-Lövölde és Budai út kereszteződésénél lévő Meki+benzinkút... nem nagyon tudjátok elrontani... 7-esről ahogy bejöttök a városba csak mentek egyenesen végig a budai úton és egyszercsak ott lesz egy kereszteződésben a meki és egy (aszem) mol kút... aztán onnan meg a balatoni út sem túl bonyolult móka, bár ha az északi partra mentek ugye akkor a 8-as út lenne a nyerő talán :] oda menet meg jobban járnátok a tesco kúttal mert ott meg csak a Kadocsa út-ra kell rátalálnotok ami gyakorlatilga a 8-as út... azt sem nagyon lehet elszúrni mert ahol a budai útról le kell kanyarodnotok jobbra ott van a Yamaha szalon (ahogy lekanyarodtok jobbra már fordul is balra az út) onnantól meg a 4. lámpa a tesco (azt úgysem tudjátok majd nem észre venni ;)) nah széles utat a mókához
másik fórumba még folyamatban van a regisztrációm
Próbáld ki a Tescos benzint! Jó, hülyén hangzik, de nincs benne semmilyen adalékanyag, szintiszta benzin, Angliából hozzák és a 95 95 nem pedig tuningolt 86.
Én is régen voltam már itt, dehát így jár aki költözik. Érdekes felfedezést tettem. Kipróbáltam a V-Power Racing benyát. Először az volt furcsa, hogy mikor hazaértem valaki mézeskalácsot sütött. Dehát nyáron? Na mindegy, gondoltam még nem ismertem ki eléggé a szomszédokat. A garázsban vettem észre, hogy ez a karamellizált cukor vagy mézeskalács szag a kipuffból jön. Ezek szerint ezt a fajtát is keverik valami alkohollal? Nem mintha érdekelne, mert légyfingnyi különbséget érzek az üzemanyagok között, szó" felváltva veszek 95-öst és adalékosat, elvétve egy-egy 100-sal, de eddig csak egyszer tapasztaltam ilyet.
Ha valakinek van jól bevált gumija erre a típusra, akkor ne kíméljen, mert ez a dunlop alig bírja a 10000-et. Viszem a 10000-es szervízre és akkor már egyből lecseréltetem.
Látom vagytok egy páram akiknek nincs szervízkönyve :)))
Nekem van és mielőtt belekezdenék cd-k sokszorosításába, mindenkinek aki FZ6 Manualt keresett ajánlom a következő linket: http://web.pdx.edu/~ldkarst/FZ...
Szeva,
De bár kevéssel, fél lityó ezrenként megelékszik, de hallottam durvábbakról is. Igazán nem értem mert nem olyan a títus alapból legalábbis szerintem egy jól fejlesztett kiforrott konstrukció.
hááát nem tudom de nekem 1x volt egy féltéglám elsőkeréken kiszakadt a gumi +kapott a felni is persze haverok elvitték kigörgőzni de kiderült hogy az a pici deformáció repedést is okozott megcsinálták de én nem nagyon bíztam benne ezzzéé le is cseréltem septibe ja és a centírnál kellett rá vagy ezer kiló hogy kb nem nagyon üssön sajna ez van vagy is nekem ez volt
egy kérdés a topcase tulajokhoz: Jáccik valamit az utaskényelembe ennél a típusnál? Háttámasz érzés, nekidől, ilyesmire gondolok.