Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6osba 12500 at :) de csak 50es
Ez az átka a sportmotor örökségnek. Sokkal jobban örülnék egy kiegyensúlyozott, egyenesen haladó nyomatékgörbének.
Menj ki Kakucsra egy-két délelőtt, amikor nincsenek, vagy kevesen vannak: beteszed 3-asba és 4-6000 végig lehet menni lendületből. Najó, ha a két miniegyenesben húzod neki, akkor felmehet 8000-ig is...
Akkor az is forog rendesen...
Az én kutyulim is az én családomhoz tartozik...
Az én kutyulim az én családomhoz tartozik!
enyem 7500 nal indul meg :D
Igazad lehet...
Ha jól tudom, a gepárd is a kutyák családjához tartozik, nem a macskákéhoz...
Nem nem
Kutyuli, csak gyorsan tud futni....
Szia!
Akkor az nem kutyuli, hanem Gepárd...
Én főleg Budapesten használom, június közepén vettem. Eddig 2600 km-t mentem vele, és nagyon megszerettem. Nem kell harcolni vele, könnyen vezethető. Ha nem sietek, akkor 4500 - 5000 között váltok, ha sietek, akkor 7000 körül. Egyszer, mikor volt helyem, és nem volt senki körülöttem, megnéztem 10000-ig. Azért nekem elég gyorsnak tünt. Még sokkal többet tud, mint amit kontrollálni tudok, tehát még van mit gyakorolni. Viszont jó vele közlekedni normál tempóban, én sem akarok versenyezni. Abból már kinőttem.
Sziasztok!

A kutyulim ott kezd ébredni és vad futtába kezd!
Én is nagyon ritkán pörgetem 9000 fölé. Nem versenymotor ez...
Én még csak ritkán húzom addig, mert újrakezdő vagyok, és egyenlőre csak gyakorlok, és nem vagánykodok. Azért még nekem így is gyorsnak tűnik...
7-8 között van egy megtorpan érzés benne. Az eggyel korábbi 6500-nál kap egy fenékberúgást és 12-ig húz mint a disznó, kapaszkodni kell nem kicsit...
Hát igen. Mitől rosszabb az injektorprogram?
Én 2006-ossal nem mentem.

Új műszerek, új fejidom, új hátsó villa, új hátsó segédváz, új ülés, új injektorprogram (ezzel szúrták el), új kiegyenlítő tartály.
Egyébként nem hiszem, hogy lesz új, mert ezt a borzalmat elnevezték Stage 2-nek, és most van 3+3 féle "Fazer".
Bocsi... Sziasztok!
Hát, nem tudom. De mivel a 2007.-esen csak ráncfelvarrás történt, elképzelhető, hogy próbálkoznak egy újjal. Bár lehet, hogy csak 2009-ben.
elnézést
akkor most próbáljam vissza csalogatni őket? sztem valami pucér csajos fazeres téma kellene
Szerintem még ők sem tudják.
Sziasztok!

Nem tudja vki, hogy 2008-tol jon-e egy teljesen uj FZ6 fazer, vagy csak rancfelvarrasok varhatok?

Koszi
Most miattad mindenki a vicc topicot bújja Te tehetsz róla! Komolyan.
na... azért annyira nem komoly, hogy senki ne mejen megszóllalni
nyomás a vicc topicba a fazer komoly dolog