Menj ki Kakucsra egy-két délelőtt, amikor nincsenek, vagy kevesen vannak: beteszed 3-asba és 4-6000 végig lehet menni lendületből. Najó, ha a két miniegyenesben húzod neki, akkor felmehet 8000-ig is...
Én főleg Budapesten használom, június közepén vettem. Eddig 2600 km-t mentem vele, és nagyon megszerettem. Nem kell harcolni vele, könnyen vezethető. Ha nem sietek, akkor 4500 - 5000 között váltok, ha sietek, akkor 7000 körül. Egyszer, mikor volt helyem, és nem volt senki körülöttem, megnéztem 10000-ig. Azért nekem elég gyorsnak tünt. Még sokkal többet tud, mint amit kontrollálni tudok, tehát még van mit gyakorolni. Viszont jó vele közlekedni normál tempóban, én sem akarok versenyezni. Abból már kinőttem.
Új műszerek, új fejidom, új hátsó villa, új hátsó segédváz, új ülés, új injektorprogram (ezzel szúrták el), új kiegyenlítő tartály.
Egyébként nem hiszem, hogy lesz új, mert ezt a borzalmat elnevezték Stage 2-nek, és most van 3+3 féle "Fazer".
Ha jól tudom, a gepárd is a kutyák családjához tartozik, nem a macskákéhoz...
Kutyuli, csak gyorsan tud futni....
Akkor az nem kutyuli, hanem Gepárd...
A kutyulim ott kezd ébredni és vad futtába kezd!
Én 2006-ossal nem mentem.
Új műszerek, új fejidom, új hátsó villa, új hátsó segédváz, új ülés, új injektorprogram (ezzel szúrták el), új kiegyenlítő tartály.
Egyébként nem hiszem, hogy lesz új, mert ezt a borzalmat elnevezték Stage 2-nek, és most van 3+3 féle "Fazer".
akkor most próbáljam vissza csalogatni őket? sztem valami pucér csajos fazeres téma kellene
Nem tudja vki, hogy 2008-tol jon-e egy teljesen uj FZ6 fazer, vagy csak rancfelvarrasok varhatok?
Koszi