Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az extrákat te is tudod, de a kedvedért felsorolom, hasidom,gyári bukógomba, tengely gombák, hátsó doboztartó, és nyeregtáskatartó
több értelmét látom azoknak a felszereléseknek amiket én csináltam mint hogy megveszem több mint 100e ft ért egy oldaldoboz tartót dobozokkal és kb 2 alkalommal felteszed egy évben
Hello, fejidomosat keresek, köszi.
Nem kötexem.
Milyen extrák vannak a motorodon és mennyibe kerültek?
össze ragasztgatom a motorod helló kittyvel,ha kötekszel velem
te te te te teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nagyon megverlek
Igen, alias Barna barátod.
Erre inkább nem válaszolok ;)
Ezt azért tetted fel hogy ilyen nem lessz neked soha
http://sportmotor.hu/motoros_v...

Látom dobokról van szó :)
Gondoltam akkor megosztom veletek
Ki istruál a háttérben? Kovi?
Egy kis kedvcsináló a BÓDIS-hoz:
KÜLDJ egy mailt és kapsz 1 telefonszámot tőlem
Bódis: Fullgas v. maxxpower.
Egy párszor már voltam rajta a versenyautóval driftelgetni meg bohóckodni.Szerintem szűk és rövid. Tempót nem lehet rajta menni. A szupermotósok viszont viszont eszméletlen jól mentek rajta. Ha nem láttam volna nem hinném el!Visszatérve a témához nem rossz pálya,de lassú és a ringnek nem érhet a nyomába se!
Gyerekek Bódist honnan nézzek,mennyiért?
Köszi
Ki nem hagynám.. jól mutacc majd a jutyubon .
persze rajtam
hát ha akarsz egy jót röhögni
rohadt puha a slick és tele mintával a többi meg jön magától.. engem nem zavar az eső legfeljebb ha nincs plekó akkor...
Peter majd szólok ki jössz kukucskára aztán meglovagolod a vasat.. ok?
Azt hogy csinálják a guma gyártók.(láttam már ilyen vidit) Én nem merném dönteni lapon esőben azzal sem.
azt én is kipróbálnám
Egyébként supermotoban mentem esőben olyan esőslickel hogy majd jobban tapadt mint a száraz..
Ismered a mondást.. mikor motorozunk? amikor jól esik!
Esőben elközlekedek az ereszig,nem hiszek a tapadásban olyankor,bármilyen a minta.
Azért mert én sokaltam ma a 2000.-t .