szerintem az ezüst a fejidomba jól nézne ki.
Az oldalidom egy baromság. Megmondom miért, ha akarsz bukócsövet/gombát, az idomot ki kell fúrni, vagy nem raksz rá gombát, akkor viszont az idom törik. Ami nem is lenne baj, ha 3 forintba kerülne egy-egy oldala, de ahogy én láttam 280$/EURO az idom, plusz a festés.
Szóval hmm...
Design kérdésem lenne felétek, mint elkötelezett Fazer fanokhoz.
Mutatok pár képet, jobban szemlélteti majd a dolgokat.
Mivel újra kell festessem a fejidomomat, arra gondoltam, hogy nem egyszínű lenne, hanem tennék bele egy kis ezüstöt is, olyat, mint amilyen a blokkom színe. Mutatok egy példát, ami nem teljesen állja meg a helyét, mert a két motoron vannak különbségek.
Szerintetek enyémen hogy állna? (első két kép)
Említettem, hogy akarok hasidom, de azt hiszem grZack mondta, hogy átalakítások kellenének, ha bukócső mellé akarom rakni.
Erről is rakok fel két képet. Pontosan mit is kellene csináljak?
Utolsónak pedig berakok egy Fazert, csak úgy. Szerintetek hogy áll az a nagy "takarólemez" az oldalán? Nekem spec a hátsó ülésfedője nagyon bejön, ahogy láttam nálunk is lehet hasonlót kapni 30 körül. USA-ban is ilyen áron árulják azt a fajtát, ami ezen van.
Eladó lett a mocim akit érdekel vagy aki szeretne ilyet venni az adatlapomon megtalálja a hirdetést is.Ha valakinek az ismerőse szeretne ilyet venni ajánlja már legyen szives .
Köszi előre is mindenkinek!
Az oldalidom egy baromság. Megmondom miért, ha akarsz bukócsövet/gombát, az idomot ki kell fúrni, vagy nem raksz rá gombát, akkor viszont az idom törik. Ami nem is lenne baj, ha 3 forintba kerülne egy-egy oldala, de ahogy én láttam 280$/EURO az idom, plusz a festés.
Szóval hmm...