BUÉK minden kedves fórumosnak! Wáá tavaszi évadnyitó, tuti frankó lesz ... nem bírom ezt a ku.va havat, a látványától is megmakkanok , alig várom a szezont... nem is olvasgatom inkább a fórumot...
bevált! Nem téveszt. Néhány esetbe nem tudja, hogy mi a helyzet, üresbe, túráztatva a gépet. Ill amikor lámpához gurulsz, visszagangolsz, egyesbe hagyod, akkor is azt írja ki, hogy "-".
Egyébként tud felváltást jelezni (be kell programozni, mely fokozatszámnál jelezze ki, hogy "U"
Ill tud olyat is, hogy speed limit (ezt is be lehet programozni).
Egyszerűen a legjobbat választottam, prop-tech. 17.000 pénz körül van. Ha odamész érte Esztergomba, talán olcsóbban is megúszod.
beszerelés: na igen, az nem egyszerű. Meg kell tervezni, kitalálni. Ha nem vagy műszaki ember, menj szerelőhöz.
Sziasztok!
Kis segítség kellene,lehetöleg olyan emberektöl akik használják Yamaha motorukon a FOKOZATKIJELZÖT. Kéedésem bevált -e a müszer ? nem téveszt? és hol rendelték? Előre is köszönöm segítségeteket.
én öö mikor is juliusba vettem azt hiszem és 4900 :)
nem hogy benyára költenéd
l.lacus@hotmail.com
Mit szólsz?
Én M'á tennap mentem kicsit. Igaz csak a gőzborotváig és vissza de nagyon élveztem úgyhogy várok míg felszárad aztán uzsgyi...
köszönöm szépen a véleményed, de ma már megrendeltem az agomotors.hu-n és már holnapra itt is van 21 ezer szállítási költségel együtt.
http://www.d2moto.com/p-5004-2...
bevált! Nem téveszt. Néhány esetbe nem tudja, hogy mi a helyzet, üresbe, túráztatva a gépet. Ill amikor lámpához gurulsz, visszagangolsz, egyesbe hagyod, akkor is azt írja ki, hogy "-".
Egyébként tud felváltást jelezni (be kell programozni, mely fokozatszámnál jelezze ki, hogy "U"
Ill tud olyat is, hogy speed limit (ezt is be lehet programozni).
Egyszerűen a legjobbat választottam, prop-tech. 17.000 pénz körül van. Ha odamész érte Esztergomba, talán olcsóbban is megúszod.
beszerelés: na igen, az nem egyszerű. Meg kell tervezni, kitalálni. Ha nem vagy műszaki ember, menj szerelőhöz.
Kis segítség kellene,lehetöleg olyan emberektöl akik használják Yamaha motorukon a FOKOZATKIJELZÖT. Kéedésem bevált -e a müszer ? nem téveszt? és hol rendelték? Előre is köszönöm segítségeteket.
és Bálintnak hívják.