Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem volt már rá példa
Akkor leszel jó,ha olcsóbban találsz cuccokat mint én
nah majd meglátjuk, de látod milyen sas szemem van,mindent kiszúrok
Ám ma kérdeztem pohi-t a karokkal kapcsolatban,Ő drágábban tud,de szerinte teljesen okésak.
A tiédet is megszépítjük (remélem) szóval ne panaszkodj itt!
nem szarok, azok extra gagyik
am meg Nem szarok azok :D Kis csecse becsék :P és igen is kell a gépre :D igényli :D
tavalyhoz képest én se mentem sokat, kb 7-8e km ert
ajaj az kevéske :D
én öö mikor is juliusba vettem azt hiszem és 4900 :)
2010-ben 3200km-t mentem... szóval..
te mi minden xart meg akarsz venni a motorodra
nem hogy benyára költenéd
figy msn-re vegyél fel és megdumáljuk! :)

l.lacus@hotmail.com
A posta + 32-34 dolcsi...ha két részre dobjuk akkor igen jól járhatunk!
Mit szólsz?
Köszi Ákos ;) nem rossz :D
Hali,
Én M'á tennap mentem kicsit. Igaz csak a gőzborotváig és vissza de nagyon élveztem úgyhogy várok míg felszárad aztán uzsgyi...
csao
köszönöm szépen a véleményed, de ma már megrendeltem az agomotors.hu-n és már holnapra itt is van 21 ezer szállítási költségel együtt.
BUÉK minden kedves fórumosnak! Wáá tavaszi évadnyitó, tuti frankó lesz ... nem bírom ezt a ku.va havat, a látványától is megmakkanok , alig várom a szezont... nem is olvasgatom inkább a fórumot...
Kolbi ezt neked küldöm:

http://www.d2moto.com/p-5004-2...
Szia,

bevált! Nem téveszt. Néhány esetbe nem tudja, hogy mi a helyzet, üresbe, túráztatva a gépet. Ill amikor lámpához gurulsz, visszagangolsz, egyesbe hagyod, akkor is azt írja ki, hogy "-".
Egyébként tud felváltást jelezni (be kell programozni, mely fokozatszámnál jelezze ki, hogy "U"
Ill tud olyat is, hogy speed limit (ezt is be lehet programozni).

Egyszerűen a legjobbat választottam, prop-tech. 17.000 pénz körül van. Ha odamész érte Esztergomba, talán olcsóbban is megúszod.

beszerelés: na igen, az nem egyszerű. Meg kell tervezni, kitalálni. Ha nem vagy műszaki ember, menj szerelőhöz.
15.500 pénzt mondott Alex húzottszeműektől rendelhető ledes,indexes hátsó lámpára
de minek fokozatkijelző ?
Sziasztok!
Kis segítség kellene,lehetöleg olyan emberektöl akik használják Yamaha motorukon a FOKOZATKIJELZÖT. Kéedésem bevált -e a müszer ? nem téveszt? és hol rendelték? Előre is köszönöm segítségeteket.
Ez nagyon jó tettszik!
Amennyire én tudom: Máshol van az ABS-es FZ-knek a hűtő kiegyenlítő tartálya, mint az ABS nélkülieké.
givishop@gmail.com

és Bálintnak hívják.