előztem záró vonalon felhajtott rendszámmal lejárt műszakival (06.01. a lejárati dátum) rendőrautó két okos pilótájának szeme láttára . De nem mondta a móka ficek hogy írjak alá bármit is meg a megállítás pillanatában már le volt hajtva a rendszám csak mikor mentem akkor nem meg hát lesi fotó nem volt. Kicsi érdeklődés a műszakit nem a de a rendszámot talán lehet fellebbezni. Majd kiderül plusz tényleg még a feljelentést sem íratta alá velem. De buzi faszopó már tavaly óta szekál most befutottam
Oké, rendben van, hogy nem vágja a témát, de minek kérdez felesleges dolgokat, hogy valós-e a km Gondolja, hogy 70000-ről visszatekertettem 7000-re, és el is mesélem neki? Meg hogy mi a baja? Ha lenne baja, megcsináltatnám, hisz garanciális.
Sziasztok. Sajnos erre fel kell készülnöd,de mindegy mit mond ha csengeti a zsét. Haverom annó úgy adta el a cbr600-at, hogy a srác nem használta az első féket mert azt gondolta akkor fejre áll
Tegnap felhívott egy srác, a hirdetés miatt telefonált. Kérdezi, hogy valós a km, amit írtam? meg hogy mi a baja, hogy másfél évesen eladnám, meg írtam, hogy van rajta tankpad, és hogy az mi? Nem hinném, hogy látott motort valaha
A hétvégén sikerült megvalósítanom a kipufogó cserét. Nagyon jó gép, de a gyári hang halksága engem zavart. Egy karakteres erős motor szerintem legyen hangos(abb mint a gyári :-) )
Ez egy színezett, saválló palástú, 6 szögletű dob, karbon véggel, kivehető hangtompítóval. Természetesen azóta sincs benne a fojtás, de nem is bántóan hangos a dob.
Nagyon szép tónusú a hangja.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, remélem tudtok segíteni! Van egy 2004 es évjáratú FZ6S motorom és nem rég sikerült összetörnöm egy kicsit. A problémám abból adódik, hogy sehol sem találok rá lámpát.(elfogadható áron) Nekem az is jó lenne, ha csak a fele lenne jó, mert szerintem össze tudnánk hozni. A bal oldali búra sérült.(refi) Abban szeretném a segítségeteket kérni ha valaki hall vagy tud olyan lámpáról ami jó lenne nekem az írjon! De az is jó ha bontót tudtok mondani ahol van ilyen lámpa! Remélem tudtok segíteni. Előre is köszi!
keveselte a fazer teljesitményét
video
FZ6 dobok eladók,
70 317 9083
van lámpám ha érdekel 70 317 90 83
mi pénzbe került ha nem titok
Az enyém nagyon mélyen megkarcolódott és kipolírozták!
Ez egy színezett, saválló palástú, 6 szögletű dob, karbon véggel, kivehető hangtompítóval. Természetesen azóta sincs benne a fojtás, de nem is bántóan hangos a dob.
Nagyon szép tónusú a hangja.
http://fz6.uw.hu/ -szervíz-motorbontók.
Köszönöm az infókat.Majd megosztom veletek ha elvittem 10000-es szervizre, hogy akkor mit mondtak.