nah mondom a mai élményt:) igaz ez DT forum de egerbe kihívtam 1 KTM-es srácot csapatni (525 EXC) vitt egy kört és már volt halálfélelmem motoron de ennyire még nem.... iszonyat jó volt
Sajnos az a vateras dolog nem jo, mert nekem lc2 van. Ahogy a leirasban neztem az meg mas. Oda kell az a bonyolult rugos csoda.
Nekem a monolink villa elejen van felul egy koptato, a lancvedo 'sarvedo' pedig megvezeti a lancot felul. Ezen kivul pedig van egy gorgo elol felul,meg alul. Na az also nincs mar meg.
Amugy nekem sima gyari 80 as hengerrel kb 4 -4,5 -ot eszik varosban.
Fugaskereket, lancot en most vettem a motoroazisban. Egesz jo. Nem ropog mint eddig es gurul mint allat. :)
Amugy hol lehet olyan 100 as hengert szedni? Az ugye nem a nicasil -os? Kell ra nagyobb karbi is, meg sport rezo is?
Sport rezo: Robogokra minden sarkon lehet kapni rezot, de ezekre (lc2) nem igazan talalok. Hol lehet megis ilyet kapni?
HY!csak az a kérdésem akinek 95"-ös dt 80-as a van de 110 malosi henger van rajta hogy akinmek ilyen mocija annak mennyit eszik 100km en?
mert nekm átlag az 5,6l/100km.ez szerintem sok.de nem tom.
lci válaszoljatok4thx
HY!csak az a kérdésem akinek 95"-ös dt 80-as a van de 110 malosi henger van rajta hogy akinmek ilyen mocija annak mennyit eszik 100km en?
lci válaszoljatok4thx
Az enyém is ilyen öreg vas, de azon volt láncvezető, egészen az első mély árokig, az "leszerelte" az alját, én meg otthon egy kalapács segítségével a maradékát...
nah srácok pontos adatokat szeretnék csak guglival sehogy se találtam, szoval 2003-as DT-hez szeretném megtudni a gyári lánc és lánckerekek pontos méretét, segitesetek ha tudtok légyszi
amikor vettem a gépem nekem sem volt az alsó görgő rajta
sőt még a tengely is el volt kopva elég rendesen, majdnem félig
ráhúztam egy kór csövet (belső 12mm külső15mm)
majd erre egy műanyag csövet (mint a benzincső)
elég sokat kibír, pótolható kicsi pénzért a műanyagcső
Hali!
Meg elégeltem, hogy a DT-émen nincsen lánc vezető és emiatt sűrűn le is dobódik a láncom. Szval csináltam eggyet magamnak mert tudtommal erre a tipusra nincsen gyáilag sem. :) Sufni tuning de jól mükszik.
jah én is mert nekem az idomok vannak lehasználva kicsit, meg van vele pár esztétikai aproság... de mindegy, nekem a lényeg h jol tudjak vele zuzni mindenhol:D majd aztán rátérek az esztétikár ha amugy megfelel majd nekem teljesen, mert még akarok rajta igazitani pár dolgot :D
Nekem a monolink villa elejen van felul egy koptato, a lancvedo 'sarvedo' pedig megvezeti a lancot felul. Ezen kivul pedig van egy gorgo elol felul,meg alul. Na az also nincs mar meg.
Amugy nekem sima gyari 80 as hengerrel kb 4 -4,5 -ot eszik varosban.
Fugaskereket, lancot en most vettem a motoroazisban. Egesz jo. Nem ropog mint eddig es gurul mint allat. :)
Amugy hol lehet olyan 100 as hengert szedni? Az ugye nem a nicasil -os? Kell ra nagyobb karbi is, meg sport rezo is?
Sport rezo: Robogokra minden sarkon lehet kapni rezot, de ezekre (lc2) nem igazan talalok. Hol lehet megis ilyet kapni?
Udv.
lci válaszoljatok4thx
első 15
hátsó 49
lánc 428/126
lánc: 428/134
lci válaszoljatok4thx
Ádám
Amúgy az én felvetett problémámra még mindig nem tud senki se valami gyógírt?
Köszi!
sőt még a tengely is el volt kopva elég rendesen, majdnem félig
ráhúztam egy kór csövet (belső 12mm külső15mm)
majd erre egy műanyag csövet (mint a benzincső)
elég sokat kibír, pótolható kicsi pénzért a műanyagcső
Meg elégeltem, hogy a DT-émen nincsen lánc vezető és emiatt sűrűn le is dobódik a láncom. Szval csináltam eggyet magamnak mert tudtommal erre a tipusra nincsen gyáilag sem. :) Sufni tuning de jól mükszik.
Tippeket kernek szepen, hogy hol tudnam bezserezni Dt 80 Lc2 -hoz az also lancvezeto gorgot. Esetleg milyen masik motore jo ra. pl dt 125.
Udv!
kutatgattam a neten, és találtam néhány dolgot olcsón, gondoltam belinkelem
http://www.teszvesz.hu/item341...
http://www.tes
zvesz.hu/item345...