kiskőrösön lakom pesten (csepel) melózom menni nem tudok érte
nekem este későn is jó de akár éjjel is hozhatjátok.. pl péntek este
ha jó, a többit mailban
az a gáz, hogy a csávó autószerelő műhelyben melózik és nem igazán tud elszabadulni.le kéne jönni érte de jó azc a csávó.szal ha azt mondod, hogy szomabton lejössz érte és addig ne adja el félre teszi.csak nem szereti ha átbasszák
komplett blokk vízpumpa, olajpumpa is benne van!a főtengely 1átalán nem lóg.henger és a dugó is fasza.
minden okés vele.asszem mikuni a karbi is.amivel gyárilag kijött.a havernak geci gyorsan kell a pénz és meg akar válni tőlle. szerintem 20ért nagyon jó árban vabn ha csak azt nézed, hogy gyujtás meg karbi meg hűtő is van hozzá
Szia Dani!
Legalább nem egedül vagyok ezzel a problémával! :) Egyenlőre ki van kötve nekem az egész, igy is hasít de jobb lenne a powerrel, meg kevesebbet is enne, mint igy...
Ha tud valaki segítsen rajtunk :)!
BARANYA MEGYEIEK FIGYELEM!
Május 2-3 offroad napok lesznek Nagyharsányban és egyben cross motor futam is!
autós kötél huzás meg stb.stb amik ilyenkor lenni szoktak !
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni powerszelep problémával kapcs!
A mocim egy yamaha dt 125 LC, (weboldalam: dt125lc.uw.hu ) és elég érdekes dolgot produkál, nevezetesen a power szelep nem igazán működik! A jelenség az, hogy gyújtásra rakom, a powermotort bepozícionálja, de utánna nem reagál a gázhúzásra! Mikor leveszem gyújtásról visszarakja a eredeti pozícióba! Szerintetek mi lehet a gond? CDI? YPVS elektronika?
nekem most intézzük, 16 000 volt az eredetiségvizsgálat, átirás hétfőn lesz, a biztositást fater megkötötte amig suliban voltam az meg asszem 8ra jött ki (az mondjuk rohadt sok sztem) plusz átirásnál még lesz nemtom mennyi illeték és nekem kell venni rendszámtáblát is valszeg meg tokot neki mert az eredetis foszer azt mondta h legyártatnak valszeg ujat mert csavarral lett feltéve elözö gazdájánál...
kicsit öblösebb mint a gyári.bár ez a képeken is látszik